Son Dakika! Emekli Maaşlarına Yeni Bir Zam Daha Yapıldı

Son Dakika! Emekli Maaşlarına Yeni Bir Zam Daha Yapıldı

Son dakika Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Işıkhan SSK ve Bağkur emekli maaşlarında bir artış daha yapıldığı müjdesini verdi. İşte detaylar.

Emekli maaşlarında ek artış yapıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vetad Işıkhan'dan SON DAKİKA önemli bir açıklama geldi. Sosyal Sigortalar Kurumu SSK ile BAĞ-KUR emeklileri için de ek bir artış yapıldı. İşte emekli maaşlarına dair önemli detaylar.

Memur ve Emekli maaş artışı

Bilindiği üzere memur ve emeklisi için artış oranı % 49.25 olarak enflasyon sonrasında açıklanmıştı. MEmeur ve memur emeklisi maaşlarından sonra SSk ve Bağkur emeklileri için de ek zam yapılmıştı. Bir ek zam daha yapıldı.

SSK ve Bağ-Kur emeklisine ek zam yapılmıştı

Vedat Işıkhan açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın SSk ve Bağkur emeklisine % 5 oranında bir artış geçtiğimiz haftalarda yaparak % 37.57'den % 42.6'ya yükselttiğini açıklamıştı. Bugün de yapılan açıklamada yeni bir müjde daha geldi.

Bugün SSK – Bağkur emeklisine yeni ek zam daha yapıldı

Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile SSK ve Bağkur emeklileri için ek bir zam daha yapılarak memur ve emekli maaşları gibi zam % 49.25'e çıkarıldı. Bu kapsamda son % 5'lik zam sonrası % 6.5'luk bir zam daha yapılmış oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum