Vekil Emekli Maaşı 69 Bin Oldu! Bahçeli: Diğer Emekli Maaşları Yetersiz

Vekil Emekli Maaşı 69 Bin Oldu! Bahçeli: Diğer Emekli Maaşları Yetersiz

TBMM’de emekli maaş görüşmelerinde enflasyon zammı kısıtlaması kaldırılarak % 25 yapıldı. Tüm emekli maaşlarının yetersiz olduğu ifade edildi. Emekli milletvekili maaşları 69.000 lira oldu.

Emeklilerin maaş artışları TBMM'de görüşüldü. Torba yasaya konulan özel hükümle % 25 artış sağlandı. Emekli vekil maaşları 69 bin oldu. Ancak diğer emekli maaşları yetersiz olduğu özellikle Devlet Bahçeli tarafından da dile getirildi.

Emekli milletvekili maaşları 69 bin TL oldu

Yapılan maaş artışları % 17.55'ten % 25'e çıkarılması ile tüm emekliler için artış bir nebze de olsa arttı. Emekli milletvekillerinin 64 bin lira olan emekli maaş artışları da böylelikle 69 bin TL oldu. Ancak diğer emekliler için bu yüksek maaş durumu bulunmuyor.

Bahçeli: Emekli maaşlarına seyyanen artış da yansıtılsın

Devlet bahçeli yaptığı son dakika açıklamasında emekli maaşlarının yetersiz olduğunu dile getirdi. 8 bin TL'lik seyyanen maaş artışının tüm emekliler için de yapılması teklifini dile getirdi.

Bahçeli TBMM’deki emekli maaş artışları için her türlü desteğin verileceğini ve yetersiz olan maaş zammının da bu kapsamda artırılmasının gerekliliği vurgulandı. Sizler de hemen bu haberimize durumla ilgili görüş ve önerilerinizi yapabilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum