Yarısı Bizden Kampanyasına Başvuru Alınmaya Başladı

Yarısı Bizden Kampanyasına Başvuru Alınmaya Başladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yarısı bizden kampanyası detaylarını anlatan bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada Bakan Kurum yarısı bizden kampanyasının başvurularının başladığını açıkladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından yarısı bizden kampanyası hakknda açıklamalarda bulundu.

Yarısı bizden kampanyasının başvurularının 26 Nisan 2023 tarihi itibariyle başladığını açıkladı. E devlet üzerinden alınacak başvurular 29 Mayıs 2023 tarihine kadar devam edecek.

Bakan Murat Kurum 'un yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

100 metrekare 2+1 dairenin 750 bin lirası devletten olmak üzere kalan tutara yüzde 10 peşinat, 5 bin 625 liradan başlayan taksitlerle 10 yıl vade ile ödeme imkanı getirilecek.

120 metrekare 3+1 dairenin de 900 bin lirası devletten olmak üzere, kalan tutar yüzde 10 peşinat, 6 bin 750 liradan başlayan taksitle 10 yıl vade ile ödenebilecek.

TOKİ yapılacak konutlar en geç 2 yıl içinde inşaat tamamlanacak, bu süreçte 10 bin 500 lira taşınma ve aylık 5 bin 250 lira kira yardımı yapılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.