Ziraat Katılım Bankası 100 Servis Görevlisi Alımı Yeni Duyuru Yayımlandı

Ziraat Katılım Bankası 100 Servis Görevlisi Alımı Yeni Duyuru Yayımlandı

Ziraat Katılım Bankası bünyesinde kadrolu 100 servis görevlisi alımı kapsamında ilk duyuru geldi. Sınava dair duyuru detaylarını ve süreci hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Ziraat Bankalarına 2024 yılı yeni memur alımları kapsamında “Ziraat Katılım Bankası” için 100 servis görevlisi alımında ilk duyuru geldi. Yazılı sınav sonucu, itiraz sürecine dair detayları hemen bu haberimizden inceleyebilirsiniz.

Servisi görevlisi alımı yazılı sınav sonucu itiraz süreci başladı

Yazılı sınav sonucuna itiraz, İstanbul Üniversitesi sınav hizmetleri web sitesinden çevrimiçi olarak erişilen form doldurularak ve sayfada yer alan süreç takip edilerek yapılabilecektir denildi.

Yazılı sınav değerlendirmesi ve mülakat sınav çağrısı

İstanbul Üniversitesi tarafından Ziraat Katılım Bankası için 100 servis görevlisi alımında yazılı sınav değerlendirmesi şu şekilde yapıldı: Yazılı sınavda, sınav bölümlerinin her biri baraj niteliğinde olup, başarı tespitinde bulunulması için; her bir bölümden sorulan soruların en az %50’sinin doğru olarak cevaplandırılması ve 60 ve üstü puan alınması gerekiyor. Sonuçlar bu doğrultuda bugün açıklandı.

Mülakat sınavına 400 aday çağrısı şu şekilde yapıldı: Her bir bölüm için soruları en az %50 oranında doğru cevaplandıran ve 60 ve üstü puan alan adaylar arasından her il bazında puanı en yüksek adaydan başlanmak üzere ve her il bazında alınması planlanan sayının 4 katı aday mülakata çağırıldı.

Ziraat Katılım Bankası memur alımı sınav sonuç sorgulama

Adaylar Sınav sonuçları İstanbul Üniversitesi’nin Ziraat Katılım işe alım sınav internet adresi üzerinden öğrenebileceklerdir. Bu kapsamda 10 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilen; Ziraat Finans Grubu işe alım yazılı sınav sonuçları belli oldu. Hemen ilgili internet sitesinden durumunuzu sorgulayabilirsiniz.

Ziraat Katılım Bankası yazılı sınav sonuç sorgulama.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.