14 Ünvan 132 Hastane Personeli Alımı! İkamet Şartsız Başvuru Ekranı

14 Ünvan 132 Hastane Personeli Alımı! İkamet Şartsız Başvuru Ekranı

Devlet Hastanesi personeli alımları kapsamında 14 farklı ünvanda 132 kadroya hastane personeli alımı başvuruları alınıyor. Başvuru ekranı ve tüm süreç bu yazımızda.

Eskişehir ili kamu personeli alımı başvuruları kapsamında “Osmangazi Üniversitesi” için yeni hastane personeli alımı başvuruları alınıyor. KPSS puanı ile olmak üzere direkt ve mülakatsız atama olacak. 132 kadroya başvurular “Hemşire, Psikolog, Eczacı, Sağlık Teknikeri, Röntgen Teknisyeni, Diğer Sağlık Personeli (Odyolog),Diğer Sağlık Personeli (Perfüzyonist), Diğer Sağlık Personeli (Dil ve Konuşma Terapisti), Mühendis, Büro Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli, Şoför, Aşçı” ünvanları için olacak. İşte gerekli tüm detaylar.

Sözleşmeli personel alımı nitelikleri nelerdir?

Başvuru için adayların devlet memurları kanunundaki şartlara haiz olması, askerlikle ilişiklerinin olmaması, T.C. vatandaşı olması, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı olmaması ile herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almaması şartları var.

Osmangazi Üniversitesi memur alımı nitelikleri

14 Hemşire alımı için Hemşirelik bölümünden mezun olmak gerekiyor.

1 Eczacı alımı için Eczacılık Fakültesi mezunu olmak gerekiyor.

1 Psikolog alımı için Psikoloji bölümünden olmak gerekiyor.

2 Sağlık Teknikeri alımı için Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik bölümünden mezun olmak gerekiyor.

1 Sağlık Teknikeri alımı için Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümünden mezun olmak gerekiyor.

5 Sağlık Teknikeri alımı için Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri veya Tıbbi Laboratuvar bölümlerinin birinden mezun olmak gerekiyor.

1 Sağlık Teknikeri alımı için Diyaliz bölümünden mezun olmak gerekiyor.

1 Sağlık Teknikeri alımı için Ağız ve Diş Sağlığı bölümünden mezun olmak gerekiyor.

1 Röntgen Teknisyeni alımı için Radyoloji veya Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümlerinin birinden mezun olmak gerekiyor.

2 Diğer Sağlık Personeli (Odyolog) alımı için Odyoloji bölümünden mezun olmak gerekiyor.

2 Diğer Sağlık Personeli (Dil ve Konuşma Terapisti) alımı için Dil ve Konuşma Terapisi bölümünden mezun olmak gerekiyor.

1 Diğer Sağlık Personeli (Perfüzyonist) alımı için Perfüzyon bölümünden mezun olmak gerekiyor.

1 Mühendis alımı için Biyomedikal Mühendisliği bölümünden mezun olmak gerekiyor.

1 Mühendis alımı için İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmak gerekiyor.

41 Büro Personeli alımı için İktisat, İşletme veya Maliye bölümlerinin birinden mezun olmak gerekiyor.

30 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) alımı için Herhangi bir önlisans mezunu olmak, silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, 27 yaşından gün almamış olmak gerekiyor.

1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) alımı için Herhangi bir önlisans mezunu olmak, silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, 27 yaşından gün almamış olmak gerekiyor.

1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) alımı için Herhangi bir önlisans mezunu olmak, silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, 27 yaşından gün almamış olmak gerekiyor.

4 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Kadın) alımı için Herhangi bir önlisans mezunu olmak, silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, 27 yaşından gün almamış olmak gerekiyor.

11 Destek Personeli (Temizlik-Çöp Toplama) alımı için lise mezunu olmak gerekiyor.

1 Destek Personeli (Temizlik) alımı için lise mezunu olmak gerekiyor.

2 Destek Personeli (Şoför) (Erkek) alımı için Herhangi bir önlisans programlarının birinden mezun olmak, yeni tip D sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, 31 yaşından gün almamış olmak, Şoförlük görevini yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri durumu bulunmamak.

2 Destek Personeli (Şoför) Erkek alımı için Herhangi bir önlisans programlarının birinden mezun olmak, yeni tip C sınıfı veya eski E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, 31 yaşından gün almamış olmak gerekiyor.

3 Destek Personeli (Aşçı) alımı için Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünden mezun olmak gerekiyor.

1 Destek Personeli (Aşçı) alımı için Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünden mezun olmak şartları var. Tüm ünvanlara dair diğer özel şartlara “sertifika vb.” süresi içerisinde ayrıca inceleyebilirsiniz.

Kamu memur alımı süreci

Eskişehir ili “Osmangazi Üniversitesi” tarafından sözleşmeli hastane personeli alımları için başvuru iş ve işlemleri online olarak yapılabiliyor. Adaylar 30 Kasım 2023’e kadar başvuru yapabileceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.