2 Kuruma Kadrolu Yeni Kamu Personel Alımı: KPSS Şartı Yok!

2 Kuruma Kadrolu Yeni Kamu Personel Alımı: KPSS Şartı Yok!

Farklı 2 iş için 2 farklı kamu kurumu bünyesinde kadrolu kamu personeli işçi alımı gerçekleştirilecektir. Başvuru süreci devam ediyor Detaylara haberimizden hemen ulaşabilirsiniz.

Üniversite ve Belediye bünyesinde kadrolu Kamu Personeli alımı Noter Kurası ile gerçekleştirilecektir. Üniversite bünyesine Temizlik işçisi Belediye bünyesinde Şoför alımı gerçekleştirilecektir.

Üniversite ve Belediye Kadrolu İşçi Alımı Başvuru Vakitleri

Şoför ve Temizlik işçisi alımı için başvuru yapmak isteyen adaylar iş müracaatlarını 10 ile 16 Temmuz 2024 tarihleri aralığında 16 Temmuz 24 tarihi son başvuru günüde dahil müracaat yapabileceklerdir.

Kadrolu Şoför ve Temizlik İşçisi Alımı Gerekli Belgeler

Üniversite Temizlik İşçisi alımı için istenilen belgeler; Temizlik meslek alanında en az iki yıl tecrübesi olmak ve sosyal güvenlik kurumundan veya e-devlet üzerinden alınacak barkodlu hizmet dökümü, Hijyen ve Sanitasyon sertifikası, MEB onaylı aşçı çırağı veya aşçı yardımcısı belgesine sahip olmak gerekmektedir.

Belediye Şoför Alımı için istenilen belgeler; B sınıfı ehliyeti olmak ve SRC2 belgesi ve psiko teknik belgesine sahip olmak yeterli olacaktır.

Şoför ve Temizlik İşçisi Başvuru Koşulları

Çamlıbel Belediyesi Kadrolu Şoför alımı için gerekli başvuru şartları; 18 ile 40 yaş aralığında olmak. 4 Yıl iş deneyimine sahip olmak. SRC ve B sınıfı sürücü belgelerine sahip olmak. İlköğretim mezunu olmak. İŞKUR İş İlan No (00008404339).

Kastamonu Üniversitesi Temizlik İşçisi alımı; En az İlkokul mezunu en fazla lise ve dengi okul mezunu olmak. 2 yıl iş tecrübesine sahip olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak. Başvuru için istenilen belgelere ve sertifikalara sahip olmak. Engelli sağlık raporuna sahip olan kişilerin başvurusu kabul edilecektir. İŞKUR İş İlan No (00008403544).

Kadrolu Şoför ve Temizlik İşçi Başvuru Adresi

Adaylar Gerekli şartları taşıdıkları iş için başvurularını İŞKUR üzerinden tamamlayabilecektir. Başvurular İŞKUR internet sitesi, Hizmet Noktaları ve Telefon hattı 170 nolu hat üzerinden başvuru süreçlerini tamamlayabilecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.