2 Şehre Kadrolu Teknisyen Personel Alımı Yapılacak! Başvuru Ekranı

2 Şehre Kadrolu Teknisyen Personel Alımı Yapılacak! Başvuru Ekranı

TÜBİTAK bünyesinde 2 farklı şehirde 2 Farklı iş için görevlendirilmek üzere 27 Personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. İş Başvuru koşulları haberimizden hemen ulaşabilirsiniz.

Araştırmacı ve Teknisyen ünvanlarında görevlendirilecek toplam 27 personel TÜBİTAK Kocaeli ve Ankara şehirlerinde istihdam edilecek 27 personel alımı yapılacaktır. Yayımlanan Personel Alımı ilanına göre 25 Araştırmacı ve 2 Ar Ge Teknisyeni olarak toplam 27 Personel istihdam edilecektir. İşte tüm detaylar.

TÜBİTAK İş Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar iş başvurularını başvuru kılavuzunda belirtilen internet adresi üzerinden iş başvurusu için belirtilen tarihlerde elektronik ortamda iş başvurularını online olarak tamamlayabileceklerdir.

İş Başvuru Tarihleri Ne zaman İş Başvurusu Yapılabilir?

Aday olmak isteyen istekli kişiler iş başvurularını elektronik ortamda başladı. Adaylar için gerekli online başvurular ise 12 Aralık 2023 tarihinde sona erecektir.

TÜBİTAK İş Başvuru Şartları Neler?

TÜBİTAK Bünyesinde Kocaeli ve Ankara’da çalıştırılmak üzere 27 personel alımı için adaylarda olması gereken iş başvuru şartları; Araştırmacı alımı için Yüksek öğretim kurumlarından Bilgisayar, Elektrik, Elektrik Elektronik, Otomasyon, Telekominasyon, Mekatronik, Haberleşme, Endüstri, Kontrol ve Otomasyon, Yazılım Bilgisayar Bilimi bölümlerinden başvuru yapacakları iş için gerekli mühendislik bölümlerinden birinden mezun olmak.

1 Teknisyen alımı için en az iki yıllık önlisans eğitimi veren; Bilgisayar Teknolojileri ve Yönetimi, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programlama, Web Teknolojileri ve Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar Teknolojileri ve Yönetimi, Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri, Bilgisayar veya İnternet ve Ağ Teknolojileri bölümlerinden birini bitirmiş olmak gerekiyor.

1 Teknisyen için en az iki yıllık ön lisans eğitimi veren; Elektrik, Elektronik Teknolojisi, Elektronik Haberleşme Teknolojisi, Raylı Sistemler Elektrik ve Elektronik Teknolojisi, Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi, Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı, Laboratuvar Teknolojisi veya Mekatronik bölümlerinden birini bitirmiş olmak veya 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz dönemi sonunda bitirebilecek durumda olmak gerekiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.