2022 veya 2023 KPSS Başvurular Başladı! Sözleşmeli Kamu Memur Alımı

2022 veya 2023 KPSS Başvurular Başladı! Sözleşmeli Kamu Memur Alımı

Kamuya 2022 veya 2023 KPSS puanlarından biriyle ya da iş tecrübesiyle olmak üzere memur alımı başvuruları alınıyor. Güncel süreci ve şartları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu kurumu tarafından güncel memur personel alımı başvuruları alınıyor. Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı BAKA tarafından güncel iş ilanına başvuruları, süreci ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte gerekli başvurular ve tüm detayların yer aldığı haberimiz.

4/B memur alımı başvuru koşulları nelerdir?

Adayların 657 DMK’daki şartlara haiz olması, askerlikle ilişiği olmaması, kamu haklarından mahrum olmaması, güvenlik soruşturması veya arşiv araştırması yapılmış olması, az tehlikeli işyerlerinde bürolar, ofisler ve restoranlar çalışanlar için gerekli işe giriş sağlık raporuna sahip olması gerekiyor. Başvuru için adayların 2022 ya da 2023 KPSS’den herhangi birinden en az 80 ve üzeri puanı olması şartları var.

Memur personel alımı nitelikleri nelerdir?

2022-2023 KPSS puanı ile Makine Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği, Kimya Mühendisliği mezunu olması gerekiyor.

İş Tecrübesi puanı ile Ziraat Mühendisliği, Tarım Makineleri ve Teknolojileri Mühendisliği, Tarım Ekonomisi, Tarla Bitkileri, Bahçe Bitkileri, Bitki Koruma, Tarımsal Biyoteknoloji, Tarımsal Yapılar ve Sulama, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme mezunu olması gerekiyor.

BAKA kamu memur alımı başvuru süreci nasıl işler?

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı BAKA kamu personeli alımı için başvuru iş ve işlemleri Nisan ayınca olacak. Adaylar 1 Nisan ile 19 Nisan tarihleri arasında başvuru iş ve işlemlerini online olarak yapabileceklerdir. Başvuru ekranı açıldığında sizleri ayrıca bilgilendireceğiz.

BAKA kamu memur alımı kılavuzu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.