2023/3 Lise Önlisans Lisans Kamu Personeli Alımı (KPSS 50)

2023/3 Lise Önlisans Lisans Kamu Personeli Alımı (KPSS 50)

KPSS 50 puan şartı ile lise, önlisans ve lisans kamu personeli alımı başvuruları alınıyor. İşte gerekli tüm detayları bulabileceğiniz yazımız.

Lise, önlisans ve lisans mezunu adayların KPSS 50 puan şartı ile başvurduğu ilan için süreç tamamlanacak. “Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi” 2023/3 memur alımları kapsamında gerekli tüm süreci ve şartları bu haberde derledik. İşte gerekli başvurular.

Sözleşmeli personel alımı genel hususlar

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi memur alımı için 657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartlara haiz olmak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak ve KPSS’den tüm unvanlar için en az 50 almak gerekiyor. 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak şartları var.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi memur alımı mezuniyetler

4 Destek Personeli (Temizlik) alımı için lise,

7 Koruma ve Güvenlik Görevlisi Özel Güvenlik ve Koruma veya Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri programı önlisans mezunu olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Cinsiyeti erkek olmak, Askerlik hizmetini tamamlamış olmak, Başvuru ve yerleştirme sırasında Geçerli Özel Güvenlik Eğitim Sertifikasına / Belgesine sahip olmak, 2022 yılı KPSS (B), KPSSP93 puan türünde en az 50 puan almış olmak, Güvenlik görevini yapmaya engel olacak sağlık sorunu bulunmamak,

1 Büro Personeli alımı için Önlisans,

1 Büro Personeli alımı için Lisans mezunu olmak şartları var. Ayrıca diğer özel hususlara hemen aşağıdaki kılavuzdan direkt olarak erişim sağlayabilirsiniz.

Kamu personeli alımı başvuru süreci nasıl olacak?

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi için memur alımları 7 Temmuz’da tamamlanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.