2024 Cumhuriyet Bayramı Tatili Kaç Gün? 28 Ekim ve 29 Ekim'de Tatil

2024 Cumhuriyet Bayramı Tatili Kaç Gün? 28 Ekim ve 29 Ekim'de Tatil

Ekim ayı geldi çattı ve öğrencilerle veliler heyecanla Cumhuriyet Bayramı tatilini bekliyor. Peki 2024 yılında 28 Ekim ve 29 Ekim tarihlerinde okullar kaç gün tatil olacak? İş yerleri de tatil mi? İşte tüm merak edilenler...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resmi Tatil

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatil. Bu özel günde Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunu coşkuyla kutluyoruz. Okullar ve resmi kurumlar kapalı olacak. Çoğu özel sektör işletmesi de bu tarihte çalışanlarına izin verecek.

28 Ekim'de Okullar ve İş Yerleri Yarım Gün Tatil

Cumhuriyet Bayramı tatili 28 Ekim günü öğleden sonra başlıyor. Yani 28 Ekim Pazartesi günü okullar ve resmi kurumlar yarım gün çalışacak. Öğleden sonra ise herkes tatilin keyfini çıkarmaya başlayabilir. Özel sektörde ise durum işverenin insiyatifinde.

1,5 Günlük Tatil Fırsatı

28 Ekim öğleden sonra başlayan tatil 29 Ekim Salı günü de devam edeceği için toplamda 1,5 günlük bir tatil imkanı doğuyor. Bu kısa tatil dönemini ailenizle ve sevdiklerinizle değerlendirebilir, şehrinizdeki Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılabilirsiniz.

28 Ekim Pazartesi günü öğleden sonra ve 29 Ekim Salı günü resmi tatil. Bu 1,5 günlük tatilde hem dinlenebilir hem de Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusuna ortak olabilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.