2024 KPSS Önlisans Sonuçları ÖSYM Sorgulama Sayfası! Tıkla Öğren

2024 KPSS Önlisans Sonuçları ÖSYM Sorgulama Sayfası! Tıkla Öğren

ÖSYM’de 2024 yılı KPSS önlisans sınav sonuçlarına dair sorgulama ekranı bugün açılıyor. İşte KPSS ön lisans sınav sonuçlarının nasıl sorgulanacağı, saati ve detaylar bu yazımızda.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM’de 2024 yılı önlisans sonuçlarına dair sorgu ekranı bugün itibarıyla geliyor. ÖSYM sınav takvimi çerçevesinde 1 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilen KPSS önlisans sınavı için sonuçlar da 20 Eylül 2024 tarihi itibarıyla açıklanıyor.

2024 Yılı KPSS Kamu Personel Seçme Sınavı

2024 yılı hem lisans, hem önlisans, hem de ortaöğretim yılı olacak. Bu kapsamda lisans sonuçlarından sonra sıra önlisans sınav sonuçlarına gelti. Geçtiğimiz hafta itibarıyla uygulanan ortaöğretim sınav sonuçları için ise süreç devam ediyor.

ÖSYM’de KPSS Ön lisans “MYO” Gerçekleştirildi

Kamu personeli olmak için gerekli olan KPSS sınavlarından olan önlisans için 1 Eylül’de gerçekleştirilen aşama 120 dakika sürdü. 10.15’te başlayan süreç sonrası adaylar 2024 KPSS önlisans sınav sonuçlarına odaklandı.

2024 KPSS Önlisans Sınav Sonuç Sorgulama Nasıl Olacak?

Adaylar, sınav sonuçlarına 20 Eylül 2024 tarihinde saat 10.00’dan itibaren ÖSYM’nin Sonuç Açıklama internet adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle erişebilecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.