22.458 Lira Net Maaşla Güncel Memur Alımı! İkamet Şartsız Başvuru

22.458 Lira Net Maaşla Güncel Memur Alımı! İkamet Şartsız Başvuru

Kamu kurumu bünyesinde 22 bin 458 lira Net maaşla olmak üzere yeni memur alımı başvuruları alınacak. Kadrolu tahsildar personel atama süreci ve tüm detaylar bu haberimizde.

Manisa ili kamu personel alımı başvuruları kapsamında “Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü” MASKİ için yeni tahsildar personel alımı başvuruları alınacak. Genel İdari Hizmetler GİH sınıfı 9. Derece kadro için NET 22 bin 458 lira maaş verilecek. Başvurular, şartlar ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Memur alımı başvuru şartları

Başvuru için 657 sayılı DMK’daki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ya da bedensel engeli bulunmamak şartları da yer alıyor.

Tahsildar alımı başvuru özel şartları nelerdir?

MASKİ bünyesinde 6 Tahsildar personel alımı için Genel İdari Hizmetler GİH sınıfı 9. Derece kadro için yapılacak. Başvuru için “Siyasal Bilgiler Fakültesi veya İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi” mezunu olması gerekmektedir.

MASKİ personel alımı süreci nasıl işler?

Kadrolu statüde olmak üzere “Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi” MASKİ tahsildar personel alımı için başvurular 25-29 Eylül 2023 tarihlerinde olacak. Başvurular şahsen, postayla ya da çevrimiçi olarak elektronik posta “e-mail” ile yapılabilecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.