3 Havaalanına Personel Alımı Yeni İş İlanı Açıklandı! Turkish Technic

3 Havaalanına Personel Alımı Yeni İş İlanı Açıklandı! Turkish Technic

THY bünyesinde Turkish Technic tarafından 3 havaalanı için yeni personel alımı iş ilanına başvurular açıklandı. THY personel alımı süreci ve tüm şartları hemen bu yazımızda yer alıyor.

Türk Hava Yolları THY bünyesinde Turkish Technic tarafından güncel iş ilanı açıklandı. Atatürk Havalimanı, İstanbul Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı başta olmak üzere ayrıca çalışma süresince Turkish Technic operasyonunun olduğu tüm lokasyonlarda görevlendirme yapılabilir. İşte şartlar ve “Motor/ APU/ Test Cell Teknisyeni” alımı sürecine dair tüm detaylar.

Turkish Technic Teknisyen Alımı Görev Tanımı Nedir?

Turkish Technic teknisyen alımı bu ilanda adaylar Motor, APU ve Motor Test Cell atölyelerinde uçak motoru ve APU (Yardımcı Güç Ünitesi)’ların test, bakım, onarım faaliyetlerinin üretici yönergelerine uygun şekilde yürütülmesi, atölye iş düzeninin gerektirdiği plana uygun hareket edilmesi, sorumluluğundaki işlerin dokümantasyon kaydının yapılmasından oluşan, çalışma alanı atölye olan faaliyetlerini yerine getireceklerdir.

Kimler teknisyen alımlarına başvuru yapabilir?

T.C. vatandaşı olmak, Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak, 1 Ocak 1995 tarihi ve sonrasında doğmuş olmak, askerlik görevini tamamlamış olmak, askerlikten muaf olmak veya tercihen en az 1 yıl tecilli olmak, daha önce THY A.O veya iştiraklerindeki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmamış olmak, tehlikeli işlerde çalışmaya engel sağlık sorunu bulunmamak gerekiyor.

THY Teknik personel alımı nitelikleri nelerdir?

Üniversitelerin Sivil Havacılık Yüksekokulu veya Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakülteleri’nin Uçak Gövde-Motor Bakım, Uçak Bakım ve Onarım lisans derecesinde mezun olmak gerekiyor. Tercihen Yabancı Dil Sınavı (YDS) puanı 60 ve üzeri olan adaylar başvurabilir.

Turkish Technic THY personel alımı süreci

Adaylar bu ilana 15 Nisan 2024 tarihine kadar başvuru yapabileceklerdir. Başvurular online olacak. Sistemde kaydı bulunmayan adaylar "Özgeçmiş Bırak" butonu üzerinden başvuru yapacaklardır. Başvuru sırasında T.C. Kimlik Numarası, isim soyisim ve doğum tarihinin kimliğinizde yazdığı şekilde sisteme girilmesi gerekmektedir.

Turkish Technic personel alımı başvuru ekranı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.