31 Kamu Kurumu Güncel 3.164 Memur Personel Alımı! En Az Lise Başvuru

31 Kamu Kurumu Güncel 3.164 Memur Personel Alımı! En Az Lise Başvuru

31 kamu kurum ve kuruluşlarına güncel 3.164 memur, işçi, personel alımı başvuruları alınıyor. Gerekli bilgileri, başvuruları ve tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Afyon Kocatepe, Artvin Çoruh, Boğaziçi, İstanbul, İzmir Katip Çelebi, Kastamonu, Kayseri, Marmara, Mersin, Sağlık Bilimleri ile Selçuk Üniversitelerine; Bahşılı, Bolvadin, Çankırı, Etimesgut, Kılıçarslan, Muğla Büyükşehir, Şehitkamil, Yahşihan ve Zeytinburnu Belediyelerine; Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Emniyet Genel Müdürlüğü, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, Zonguldak Özel İdare Ve Belediyeler Çevre Altyapı Temel Hizmetler Birliği, Jandarma Genel Komutanlığı ile Dışişleri Bakanlığı için olmak üzere kamu personel alımı başvuru tüm detaylarını bu yazımızda hazırladık.

Kamu personeli alımı kontenjan dağılımları nelerdir?

  • Afyon Kocatepe Üniversitesi 2 Sözleşmeli Personel Alımı,
  • Artvin Çoruh Üniversitesi 32 Sözleşmeli Personel Alımı,
  • Bahşılı Belediye Başkanlığı 7 Memur Alımı,
  • Boğaziçi Üniversitesi 15 Sözleşmeli Personel Alımı,
  • Bolvadin Belediye Başkanlığı 3 Sözleşmeli Personel Alımı,
  • Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü 10 Memur Alımı,
  • Çankırı Belediye Başkanlığı 1 Sözleşmeli Personel Alımı,
  • Dışişleri Bakanlığı 54 Sözleşmeli Destek Personeli Alımı,
  • Emniyet Genel Müdürlüğü 2023 Yılı Pmyo 2.500 lise polis alımı,
  • Etimesgut Belediye Başkanlığı 1 Sözleşmeli Personel Alımı,
  • Fırat Üniversitesi 19 Sözleşmeli Personel Alımı,
  • Hitit Üniversitesi 15 Sözleşmeli Personel Alımı,
  • Iğdır Üniversitesi 5 Sözleşmeli Personel Alımı,
  • İstanbul Üniversitesi 15 Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı,
  • İzmir Katip Çelebi Üniversitesi 13 Sözleşmeli Personel Alımı,
  • Jandarma Genel Komutanlığı 31 Personel alımı,
  • Kastamonu Üniversitesi 1 Sözleşmeli Personel Alımı,
  • Kayseri Üniversitesi 32 Sözleşmeli Personel Alımı,
  • Kılıçarslan Belediye Başkanlığı 2 Memur Alımı,
  • Konya Teknik Üniversitesi 5 Sözleşmeli Personel Alımı,
  • Marmara Üniversitesi 4 Adet Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı,
  • Mersin Üniversitesi Sözleşmeli 7 Bilişim Personeli Alımı,
  • Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı 20 Memur Alımı,
  • Sağlık Bilimleri Üniversitesi 6 Sözleşmeli Personel Alımı,
  • Selçuk Üniversitesi 87 Sözleşmeli Personel Alımı,
  • Şehitkamil Belediye Başkanlığı 38 Zabıta Memuru Alımı,
  • Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı 121 Lisans Mezunu Personel Alımı,
  • Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi 130 Sözleşmeli Personel Alımı,
  • Yahşihan Belediye Başkanlığı 20 Memur Alımı,
  • Zeytinburnu Belediye Başkanlığı 6 Memur Alımı ile Zonguldak Özel İdare ve Belediyeler Çevre Altyapı Temel Hizmetler Birliği 2 Memur Alımı olmak üzere güncel 3.164 Memur personel alımlarına dair kurum kurum detaylar şu şekildedir:

Afyon Kocatepe Üniversitesi 2 Sözleşmeli Personel Alımı

Afyon Kocatepe Üniversitesine sözleşmeli mühendis alımı yapılacak. Başvurular 7-11 Eylül tarihlerinde olacak.

Artvin Çoruh Üniversitesi 32 Sözleşmeli Personel Alımı

Artvin Çoruh Üniversitesine büro personeli, kütüphaneci, koruma ve güvenlik görevlisi, tekniker, teknisyen, destek personeli alımı başvuruları alınıyor. En az lise mezunu adaylar için kadrolar var. Süreç 9 Ağustos 2023'te sona erecek.

Bahşılı Belediye Başkanlığı 7 Memur Alımı

Bahşılı Belediyesi en az B ehliyetli devlet memuru başvuruları alıyor. Belediye personeli alımlarında adayların lise mezunu olması ve KPSS 55 puan alması gerekiyor. Süreç 23-25 Ağustos 2023 tarihlerinde başlayacak.

Boğaziçi Üniversitesi 15 Sözleşmeli Personel Alımı

Boğaziçi üniversitesine mühendis, programcı, teknisyen, büro personeli, destek personeli alımı başvuruları alınıyor. Üniversite personel alımları için süreç bugün tamamlanacak.

Bolvadin Belediye Başkanlığı 3 Sözleşmeli Personel Alımı

Bolvadin Belediye Başkanlığı namına kadrolu memur alımı başvuruları alıancak. TH sınıfı 5. derece kadro için olacak atamada adayların lisans mezunu olması şartı var.

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü 10 Memur Alımı

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü BUSKİ için düz devlet memuru başvuruları alınacak. Eylül ayı memur alımları kapsamında adayların aşağıdaki haberimizde yer alan farklı lisans bölümlerinden mezun olması gerekmektedir. Adaylar 4-9 Eylül'de başvuru yapabilecek.

Çankırı Belediye Başkanlığı 1 Sözleşmeli Personel Alımı

Çankırı Belediye Başkanlığı için ilk defa atanmak üzere kamu memur alımı yapılacak. 1 eitmen alımı 7. derece kadrolar için olacak. Adaylardan en az 70 KPSS isteniyor. Başvuru iş ve işlemleri 11-15 Eylül'de olacak.

Dışişleri Bakanlığı 54 Sözleşmeli Personel Alımı

Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli 1 sekreter alımı 7 Ağustos - 15 Eylül, 1 sekreter alımı için son tarih 1 Eylül, 1 sekreter alımı için son tarih 21 Ağustos, 1 sekreter alımı için son tarih 18 Ağustos ve 50 personel alımı için başvurular 14 Ağustos - 28 Ağustos tarihlerinde olacak.

Emniyet Genel Müdürlüğü 2.500 lise polis alımı

EGM bünyesinde lise 2.500 polis memuru öğrenci adayı alımı yapılacak.

Etimesgut Belediye Başkanlığı 1 Sözleşmeli Personel Alımı

Etimesgut Belediye Başkanlığı tarafından güncel memur alımı başvuruları alınacak. 28 bin 705 lira maaşla mühendis alımı için süreç 7-11 Ağustos 2023 itibarıyla yapılabilecek.

Fırat Üniversitesi 19 Sözleşmeli Personel Alımı

Fırat Üniversitesi tarafından hemşire, sağlık teknikeri, tekniker, aşçı, şoför, destek personeli kadroları için başvurular alınıyor. Adaylar 18 Ağustos 2023'e kadar başvuru iş ve işlemlerini yapabileceklerdir.

Hitit Üniversitesi 15 Sözleşmeli Personel Alımı

Hitit Üniversitesi için 15 sözleşmeli kamu memur alımı başvuruları alınıyor. Destek personeli alımları ile koruma ve güvenlik personeli alımları için süreç devam ediyor.

Iğdır Üniversitesi 5 Sözleşmeli Personel Alımı

Iğdır Üniversitesi tarafından 5 uvvanda KPSS puanı ile mülakatsız olmak üzere memur alımları yapılıyor. Destek personeli alımları kapsamında farklı unvanlarda başvurular 9 Ağustos 2023'e kadar yapılabilecek.

İstanbul Üniversitesi 15 Sözleşmeli Personel Alımı

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 15 kadroya yüksek maaşlarla olmak üzere kamu personeli alımı yapılacak. KPSS 70 puan ile adaylar başvurabilecek. KPSS zorunluluğu olmayan alımlar için süreç 10 Ağustos'a kadar online olarak yapılabilir.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi 13 Sözleşmeli Personel Alımı

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi bünyesinde olmak üzere 13 yeni kamu personeli alımı açıklandı. Destek Personeli, Tekniker, Proje Destek Uzmanı, Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadroları için başvurular yer alıyor. Adaylar 11 Ağustos'a kadar başvuru yapabilir.

Jandarma Genel Komutanlığı 31 Personel Alımı

Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde lise personel alımları yapılacak. Sağlık Bilimleri Üniversitesi SBÜ namına olmak üzere öğrenci temini kapsamında tabip subay, sağlık astsubayı ile diş tabibi subay alımları yapılacak.

Kastamonu Üniversitesi 1 Sözleşmeli Personel Alımı

Kastamonu Üniversitesi tarafından KPSS 60 puanla memur alımı başvuruları alınıyor. 1 destek personeli alımı için lisans mezunu olmak şartları var.

Kayseri Üniversitesi 32 Sözleşmeli Personel Alımı

Kayseri Üniversitesi tarafından büro personeli alımı, koruma ve güvenlik görevlisi alımı ile destek personeli alımı başvuruları alınıyor. Adayların en az lise mezunu olması şartları var. Süreç ise 15 Ağustos'a kadar devam edecek.

Kılıçarslan Belediye Başkanlığı 2 Memur Alımı

Kılıçarslan Belediye Başkanlığı için 10. derece kadrolara şoför ve düz memur alımı yapılacak. Adayların memur pozisyonu için lisans, şoför için ise lise mezunu olması gerekiyor. Başvuru iş ve işlemleri 11 Eylül ile 13 Eylül 2023 tarihlerinde olacak.

Konya Teknik Üniversitesi 5 Sözleşmeli Personel Alımı

Konya Teknik Üniversitesi bünyesinde KPSS taban puan şartı olmadan mülakatsız memur alımları başvuruları alınacak. çözümleyici, programcı ve mühendis alımları için başvurular ise 14 Ağustos 2023 tarihine kadar yapılabilir.

Marmara Üniversitesi 4 Bilişim Personeli Alımı

Marmara Üniversitesi tarafından yeni kamu personeli alımı başvuruları alınacak. Yüksek maaşlarla olmak üzere1 veri tabanı uzmanı alımı için KPSS şartı olmayacak. Adaylar başvurularını 18 Ağustos'a kadar yapabilir.

Mersin Üniversitesi Sözleşmeli 7 Bilişim Personeli Alımı

Mersin Üniversitesi tarafından KPSS şartı ve zorunluluğu olmadan da başvuru yapılabilecek kadrolara memur alımı yapılıyor. 64 bin 96 bin ve 128 bin lira maaş verilecek. Başvurular 16 Ağustos'a kadar sürecek.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı 20 Memur Alımı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından kadrolu 20 itfaiye eri alımı yapılacak. KPSS 50 puan ile olmak üzere itfaiyeci olmak için ikamet şartı da aranmayacak. Adaylar başvurularını 23 -25 Ağustos 2023 tarihlerinde yapabilecek.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi 6 Sözleşmeli Personel Alımı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde sözleşmeli kamu memur alımları yapılacak. Büro personeli, güvenlik personeli, destek personeli kadroları için başvurular 11 Ağustos'a kadar devam ediyor.

Selçuk Üniversitesi 87 Sözleşmeli Personel Alımı

Selçuk Üniversitesi tarafından 87 memur alımı yapılıyor. Şoför, Aşçı, Koruma ve güvenlik görevlisi, Mühendis, Tekniker, Teknisyen, Laborant, Röntgen Teknisyeni, Temizlik personeli olmak üzere 10 farklı ünvan için başvurular var. Adaylar süreci 15 Ağustos'a kadar tamamlayabilir.

Şehitkamil Belediye Başkanlığı 38 Zabıta Memuru Alımı

Şehitkamil Belediye Başkanlığı tarafından kadrolu zabıta memuru alımı başvuruları alınacak. Süreç 28 Ağustos ile 1 Eylül 2023 olarak açıklandı.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı 121 Personel Alımı

Türkiye Petrolleri A.O. bünyesinde Elektrik Mühendisi alımı, Harita Mühendisi alımı, İnşaat Mühendisi alımı, Jeofizik Mühendisi alımı, Jeoloji Mühendisi alımı, Makine Mühendisi alımı, Metalurji ve Malzeme Mühendisi (Metalurji Mühendisi-Fiziki) alımı, Petrol ve Doğal Gaz Mühendisi alımı ile Uzman Yardımcısı alımı başvuruları alınıyor. Adaylar 7 Ağustos 2023 tarihi dahil olmak üzere başvuru yapabilir.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi 130 Sözleşmeli Personel Alımı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi tarafından 130 hastane personeli alımı başvuruları alınıyor. Üniversite personel alımları için süreç 10 Ağustos 2023'te tamamlanacak.

Yahşihan Belediye Başkanlığı 20 Memur Alımı

Yahşihan Belediyesi tarafından kadrolu memur alımı başvuruları alınacak. Memur, Anbar Memuru, Hizmetli, Tekniker, Muhasebeci, Ekonomist, Mühendis, Bilgisayar İşletmeni, Tahsildar, Veznedar, Gassal alımlarına dair tüm süreci, başvuruları 18-20 Eylül 2023 tarihlerinde olacak.

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı 6 Memur Alımı

Zeytinburnu Belediye Başkanlığına kadrolu veznedar ve tahsildar personel alımları yapılacak. 8. derece kadrolar için olacak alımlar şahsen, postayla ve online olarak e-posta ile yapılabilecek. Adaylar süreci 11-15 eylül 2023 tarihlerinde yapabileceklerdir.

Zonguldak Özel İdare ve Belediyeler Çevre Altyapı Temel Hizmetler Birliği 2 Memur Alımı

“Zonguldak İli Özel İdaresi” ve “Belediyeleri Çevre Altyapı Temel Hizmetler Birliği Başkanlığı” bünyesinde olmak üzere yeni kamu personeli alımı başvuruları başladı. Adaylar 7-9 Ağustos 2023 tarihlerinde başvurularını yapabileceklerdir. Başvurular VHKİ kadrosu için olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.