4 Kamu Kurumuna Farklı Branşlarda Memur Personel Alımı Başvuruları

4 Kamu Kurumuna Farklı Branşlarda Memur Personel Alımı Başvuruları

Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Katip Çelebi Üniversitesi, Etimesgut Belediyesi ile TBMM bünyesinde farklı unvanlarda kamu personel memur alımı başvuruları tamamlanıyor.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Etimesgut Belediye Başkanlığı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM Başkanlığı için yeni kamu personel alımı başvuru iş ve işlemleri tamamlanıyor. Başvurular ve tüm detayları hemen bu haberimizde KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi memur alımı başvuruları

Sağlık Bilimleri Üniversitesine KPSS puan şartı olmadan üniversite personeli alımı başvuruları alınıyor. Sağlık Bilimleri Üniversitesine mülakatsız sözleşmeli memur alımları süreci 11 Ağustos dahil olmak üzere yapılabilir. 2 Büro Personeli, 1 Güvenlik Görevlisi, 2 Destek Personeli “Temizlik”, 1 Destek Personeli “ Temizlik” alımı yapılıyor.

Katip Çelebi Üniversitesi memur alımı başvuruları

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi bünyesinde 13 adet sözleşmeli personel alımı başvuruları yapılıyor. Süreç 11 Ağustos’ta yapılacak. Kuruma 5 Destek Personeli alımı, 4 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı, 2 Proje Destek Uzmanı alımı ile 2 Tekniker alımı yapılıyor. Katip Çelebi Üniversitesi 13 sözleşmeli personel alımı 11 Ağustos 2023’e kadar sürecek.

Etimesgut Belediyesi memur alımı başvuruları

Etimesgut Belediye Başkanlığı Kadrolu THS sınıfı 8. derece kadrolu memur alımı yapılıyor. Başvuru süreci tamamlanacak olan ilana dair detayları hemen aşağıdaki haberimizde bulabilirsiniz. 1 mühendis alımı THS sınıfı 8. derece kadro için olacak. Başvurular 11 Ağustos 2023'te tamamlanacak.

TBMM memur alımı başvuruları

Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM Başkanlığı tarafından güncel personel alımı başvuruları alınıyor. Süreci tamamlanacak başvurular dair bilgiler için hemen aşağıdaki haberimizi inceleyebilirsiniz.8 Anaokulu Öğretmeni alımı, 5 Bakıcı Anne alımı için süreç 11 Ağustos 2023 tarihi dahil olmak üzere yapılabilir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.