40 Şehir 8.000 Sağlık İşçisi Alımı Sonuçları Açıklandı! 3 Nisan

40 Şehir 8.000 Sağlık İşçisi Alımı Sonuçları Açıklandı! 3 Nisan

Sağlık Bakanlığı tarafından 1. gün noter kura çekimleri kapsamında 3 Nisan itibarıyla bugün gerçekleştirildi. İşçi sonuç adresinden de adaylar sonuçlara hemen erişim sağlayabilirler.

Sağlık Bakanlığı tarafından 8.000 kamu personeli sağlık işçisi alımı kapsamında 3 ve 4 Nisan tarihlerinde noter kura çekimleri bugün başladı. 1. gün kapsamında NOTER KURA SONUÇLARI da belli oldu. Adaylar 20.00 itibarıyla sonuçlara direkt olarak "sağlık işçi sonuç" adresinden erişim saylayabilecekleri duyuruldu. Adaylar 40 şehir için sonuçlara ve durumlarına bu haberimizdeki detaylar çerçevesinde erişim sağlayabilir. (İlk başta yoğunluk oluşabilecektir.)

40 şehir 8000 sağlık işçi sonuçları

3 Nisan 2024 (Çarşamba) günü kura çekilişi yapılan ve sonuçları ilan edilen iller şu şekildedir: Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir. için kuralar çekildi ve sonuçlar açıklandı.

Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuç sorgulama

Adaylar 3 Nisan 2024 tarihli noter kura sonuçlarını 1. gün kapsamında Sağlık İşçi Sonuç internet adresinden öğrenebileceklerdir. Bakanlığın işçi sonuç internet adresinden sonuçlar öğrenilebilir.

2. gün kurası ve sonuçlar ne zaman olacak?

Sağlık Bakanlığı 41 şehir için kura çekimi yarın olmak üzere 4 Nisan 10.30’da gerçekleştirilecek. Kamu personeli alımı internet sitemizden CANLI YAYIN olarak kura çekimini ve aynı gün sonuçları öğrenebilirsiniz.

Sağlık işçi sonuç sorgulama.

Sağlık Bakanlığı sonuç duyurusu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum