40 Yaş Adaylar Sözleşmeli Memur Alımına Başvurabilecek! KPSS Şartsız

40 Yaş Adaylar Sözleşmeli Memur Alımına Başvurabilecek! KPSS Şartsız

Kamu personeli alımı başvuruları kapsamında 40 yaş adaylar sözleşmeli memur alımına başvuru yapabilecektir. KPSS şartsız memur alımı başvuru tüm detayları bu yazımızda yer alıyor.

Dışişleri Bakanlığı bünyesinde sözleşmeli memur alımı başvuruları alınıyor. T.C. Lahey Büyükelçiliği için olmak üzere sekreter alımı için gerekli süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz. KPSS şartı olmadan en az lise memur alımı adaylar başvurabilir?

Dışişleri Bakanlığı memur alımı genel şartları nelerdir?

Başvuru için T.C. vatandaşı olmak, 41 yaşından gün almamış olmak, en az lise mezunu olmak, kamu haklarından yoksun olmamak, askerlikle ilişiği bulunmamak, her türlü iklim koşullarında görev yapmaya engel durumu olmamak, İngilizce ve Türkçe bilmek, bilgisayar kullanabilmek şartları yer almaktadır.

Kamu personel alımı başvuru belgeleri nelerdir?

Başvuru için adayların hazırlaması gereken belgeler şu şekildedir: özgeçmiş “CV”, pasaport, nüfus cüzdanı, fotoğraf, diploma, askerlikle ilgili terhis belgesi gerekmektedir.

Sözleşmeli personel alımı başvuruları nasıl olacak?

Dışişleri Bakanlığı bünyesinde sözleşmeli kamu memur alımı için başvurular 15 Eylül’e kadar olacak. Başvurular online olarak yapılabilecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum