417 Yeni İş İlanı İŞKUR'da Başladı! TYP Güncel Binlerce Personel Alımı

417 Yeni İş İlanı İŞKUR'da Başladı! TYP Güncel Binlerce Personel Alımı

Türkiye İş Kurumu İŞKUR’da yeni 417 iş ilanı kapsamında Toplum Yararına Programlar TYP personel alımı başvuruları açıklandı. Detayları ve şartları bu yazımızda bulabilirsiniz.

İŞKUR’da yeni 417 kadro için TYP başvuruları açıklandı. Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden online olarak Toplum Yararına Programlar TYO ile binlerce personel alımı başvuruları alınıyor. Yeni açıklanan kadrolara dair illeri, detayları hemen bu yazımızda KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık.

TYP personel alımı şartları

Toplum Yararına Programlara kayıtlı olmak için İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmak gerekiyor. T.C. vatandaşı olmak, öğrenci olmamak, herhangi bir kurumdan emekli ve malul aylığı almamak, 18 yaşını doldurmamış olmak gerekiyor. Açıköğretim öğrencileri başvuru yapabilmektedir.

İŞKUR personel alımı başvuru kurumları

Güncel olarak MEB bünyesinde il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine, Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde Gençlik il spor müdürlüklerine TYP personel alımları yapılıyor.

Güncel personel işçi alımı başvuru illeri

İstanbul, Niğde, Kahramanmaraş, Kütahya, Bartın, Antalya, Zonguldak, Mardin, Şanlurfa, Siirt, İzmir, Sivas, Uşak, Gümüşhane, Bingöl, Ordu, Manisa, Çorum, Hatay, Diyarbakır, Balıkesir, Bolu, Ardahan, Muğla, Edirne, Elazığ, Mersin, Yozgat, Bilecik, Hakkari, Eskişehir, Rize, Muğla, Sinop, Kırıkkale, Iğdır illeri için olmak üzere yeni TYP personel alımı başvuruları başladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum