44.371 TL Maaşla Kamu Memur Alımı Bu Hafta Başlıyor! İkamet Şartsız

44.371 TL Maaşla Kamu Memur Alımı Bu Hafta Başlıyor! İkamet Şartsız

Kamu kurumu bünyesinde 44 bin 371 TL maaşla olmak üzere memur alımı başvuruları bu hafta alınacak. Türkiye geneli ikamet şartsız başvurular ve tüm detaylar bu yazımızda.

Kamu personeli memur alımı başvuruları kapsamında ikamet şartı olmadan Türkiye Geneli yeni süreç bu hafta başlıyor. Kamuya ilk defa atanmak üzere ikamet şartsız memur alımına başvurular kapsamında detayları bu yazımızda hazırladık. 44 bin 371 lira net maaş verilecek. İşte detaylar.

Kamu memur alımı başvuru koşulları

Adayların 657 DMK’daki şartları taşıması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve askerlikle ilişiğinin olmaması gerekiyor. Ayrıca kamu haklarından mahrum olmamak, TCK’da yer alan ilgili suçlardan mahkum olmamak ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli olmamak gerekmektedir.

Güncel memur alımı nitelikleri ve maaş detayları.

Şehir Plancısı alımı TH sınıfı 7. derece kadro için olacak. Şehir Plancısı kadrosunda net maaş 44 bin 371 TL’dir. Adayların başvuru için 2022 KPSS’den en az 70 ve üzeri puanı olması, en az B ehliyeti bulunması ve şehir ve bölge planlama bölümü lisans mezunu olması şartı var.

İpekyolu Belediyesi personel alımı başvuruları

Van ili kamu personeli alımı başvuruları kapsamında İpekyolu Belediyesi için personel alımı başvurular online olarak e-posta adresine yapılabilecek. Öte yandan başvurular şahsen ya da postayla bu adrese de 26-28 Mart 2024 tarihleri arasında yapılabilir: “İpekyolu Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Hafiziye Mah. Kazım Karabekir Cad. Serdar 2.Sk No:3” Van.

İpekyolu Belediyesi memur alımı kılavuzu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.