5 Farklı Branşta İl Özel İdare Personel Alımı Başvuruları Başladı

5 Farklı Branşta İl Özel İdare Personel Alımı Başvuruları Başladı

Buruciye A.Ş.'den Kamuya Personel Alımı İlanları yayımlandı. 5 farklı ilanda Belediye personel alımı başvuru süreci ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Buruciye A.Ş., kamuya personel alımı için bir dizi ilan yayınladı. Farklı pozisyonlarda ve ilçelerde açık olan pozisyonlar için başvurular 1 Temmuz 2024 tarihine kadar yapılabilecek. Garson, döner ustası, greyder operatörü, kazıcı yükleyici operatörü, oto boyacısı alımı tüm şartları ve süreç bu yazımızda yer alıyor.

Genel Başvuru Şartları Nelerdir?

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesindeki genel şartları taşımak. T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak gerekiyor.
  • Başvuru yapılacak pozisyonun gerektirdiği özel şartları taşımak gerekiyor.

Alım Yapılacak Pozisyonlar ve Lokasyonlar Neler?

10 garson servis elemanı alımı için 18-20 yaş aralığında olmak, Turizmle ilgili bir bölümden mezun olmak gerekiyor.

1 döner ustası alımı için en az 1 yıl tecrübeli olmak, vardiyalı çalışma sistemine uygun olmak gerekiyor.

1 greyder operatörü alımı için en az lise mezunu olmak, 40 yaşını aşmamak, G sınıfı ehliyeti ya da MEB onaylı greyder kullanma yetki belgesi olmak gerekiyor.

1 greyder operatörü alımı için G sınıfı ehliyeti olmak gerekiyor.

1 kazıcı yükleyici operatörü alımı için askerlikle ilişiği olmamak, 35 yaşını aşmamış olmak, G sınıfı ehliyeti olmak, en az lise mezunu olmak gerekiyor.

1 kazıcı yükleyici operatörü alımı 40 yaşını aşmamak, G sınıfı ehliyeti olmak, en az lise mezunu olmak, askerlikle ilişiği olmamak gerekiyor.

1 oto boyacısı alımı için en az lise mezunu olmak, askerlikle ilişiği olmamak, 35 yaşını aşmamış olmak, mesleki yeterlilik belgesi olmak gerekiyor.

Başvuru Yeri ve Tarihi Nasıl Olacak?

Sivas İl Özel İdaresine bağlı firma için başvurular, 1 Temmuz 2024 tarihine kadar Buruciye A.Ş.'ye şahsen yapılacaktır. İlanlara ve başvuru şartlarına dair detaylı bilgiye Buruciye A.Ş.'nin resmi web sitesi veya İŞKUR üzerinden ulaşılabilir.

Personel alımı başvuru kılavuzu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.