5 Farklı Branşta Kamu Memur Alımı Online Başvuruları (İkamet Şartsız)

5 Farklı Branşta Kamu Memur Alımı Online Başvuruları (İkamet Şartsız)

KPSS puan üstünlüğüyle olmak üzere mülakatsız 5 branşta kamu memur alımı online başvuruları alınıyor. Detaylar ve tüm süreç bu haberimizde bulunuyor.

Kamu Üniversitesi tarafından mülakatsız memur alımı başvuruları alınıyor. “Fırat Üniversitesi” hastanesi için olacak personel alımında KPSS ile atama olacak. Bu kapsamda sözleşmeli ve ikamet şartsız memur atamasına dair tüm detayları hemen bu haberimizde inceleyebilirsiniz.

Fırat Üniversitesi memur alımı başvuru genel şartlar

Başvuru için 657 DMK’daki şartlara haiz olmak, T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak, 2022 KPSS sınavına girmiş olmak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik ya da yaşlılık aylığı almıyor olmak gerekmektedir.

Hangi bölüm mezunları başvuru yapabilmektedir?

7 Hemşire (Hemşirelik) alımı için Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri veya Sağlık Memurluğu lisans mezunu olmak gerekiyor.

6 Sağlık Teknikeri (Tıbbi Sekreter) alımı için Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik önlisans mezunu olmak gerekiyor.

1 Tekniker (Otomotiv) alımı için Motorlu Araçlar Teknolojisi, Motor, Otomotiv Tasarım ve İmalat, Otomotiv Satış Sonrası Hizmet, Otomotiv, Motor Otomotiv, Otomotiv Endüstrisi, Oto Motor Teknolojileri, Oto Elektrik- Elektronik, Otomotiv Tamir ve Bakım, Otomotiv Teknolojisi önlisans mezunu olmak gerekiyor.

1 Destek Personeli (Aşçı) alımı için Aşçılık, Hazır Yemek ve Aşçılık, Mutfak Yönetimi, Yemek Pişirme Teknikleri, Gemi Aşçılığı önlisans, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak gerekiyor.

1 (Erkek) Destek Personeli (Şoför) alımı için herhangi bir önlisans, D sınıfı sürücü belgesine veya E sınıfı ehliyete sahip olmak, seyahate veya arazide çalışmaya uygun olmak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak, erkek olmak gerekiyor.

2 (Erkek) Destek Personeli (Temizlik Hizmetleri) alımı için herhangi bir önlisans, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak, erkek olmak gerekiyor.

1 (Erkek) Destek Personeli (Temizlik Hizmetleri) alımı için herhangi bir önlisans, hayvan bakımı, temizliği ve beslenmesi hizmetlerinde görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak, erkek olmak gerekiyor.

Kamu memur alımı kılavuzu başvuruları

Fırat Üniversitesi kamu memur alımı için başvuru iş ve işlemleri için süreç 18 Ağustos’a kadar sürecek. Başvurular online olarak yapılabilecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.