7 Kuruma Sözleşmeli-Kadrolu 348 Yeni Memur Alımı Bu Hafta Başlıyor

7 Kuruma Sözleşmeli-Kadrolu 348 Yeni Memur Alımı Bu Hafta Başlıyor

Kamu kurum ve kuruluşlarına sözleşmeli-kadrolu memur personel alımı başvuruları bu hafta başlıyor. 7 kuruma dair tüm detayları ve süreci bu yazımızda bulabilirsiniz.

Cide Belediyesi 2 memur alımı, İletişim Başkanlığı 30 memur alımı, Horasan Belediyesi 7 memur alımı, Devlet Hava Meydanları 5 memur alımı, İçişleri Bakanlığı 77 memur alımı, Emniyet Genel Müdürlüğü 7 memur alımı, Ankara Büyükşehir Belediyesi 220 memur alımı olmak üzere 7 kamu kurumu için toplamda 348 kamu personeli alımı “sözleşmeli-kadrolu” olmak üzere bu hafta başlıyor. İşte detaylar.

Cide Belediyesi 2 memur alımı

Cide Belediye Başkanlığına veteriner hekim ve veteriner sağlık teknikeri alımı yapılacak. KPSS 60 ile başvurular alınacak. 8. ve 10. derece kadrolara başvurular 16 Ekim'de başlayıp 20 Ekim'de sona erecektir. Kamu personeli alımı internet sitemizde başvuru süresince tüm detayları bulabilirsiniz.

İletişim Başkanlığı 30 memur alımı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı 30 İletişim Uzman Yardımcısı alımı yapılacak. Başvurular 16 Ekim-27 Ekim 2023 tarihleri arasında olacak. GİH sınıfı 8 ve 9. derece kadrolar için atama başvurularını kamu personeli alımı internet sitemizden süreç içerisinde takip edebilirsiniz.

Horasan Belediyesi 7 memur alımı

Horasan Belediyesi Mimar, Eğitmen, Tekniker, Sağlık Teknikeri, Mühendis alımı başvuruları alınacak. Adaylar 17 Ekim ile 20 Ekim 2023 tarihleri arasında başvurularını yapabileceklerdir. KPSS 55, 60 ve 70 puanlarla memur alımları için gerekli başvurular var. 4, 7, 8,9 ve 10. derece kadrolara atamalar olacak. Tüm diğer hususları kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

Devlet Hava Meydanları 5 memur alımı

Devlet Hava Meydanları kadrolu memur alımı yapacak. 8. derece kadrolar için atamalar bu hafta itibarıyla başlıyor. KPSS 80 puan şartı ile farklı üniversite bölümlerinden adaylar başvurabilecek. Süreç 16-27 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Diğer tüm detayları da ayrıca kamu personeli alımı internet sitemizde ayrıca inceleyebilirsiniz.

İçişleri Bakanlığı 77 memur alımı

İçişleri Bakanlığı 77 Kaymakam alımı yapacak. İçişleri Bakanlığı bünyesinde kadrolu kaymakam adayı alımına dair süreç bu Cuma başlayacak. Adaylar 20 Ekim ile 30 Ekim 2023 tarihleri arasında ÖSYM üzerinden başvurularını yapması gerekiyor. Hangi bölümlerin başvru yapabileceğine dair tüm detayları kamu personeli alımı internet sitemizden de ayrıca inceleyebilirsiniz.

Emniyet Genel Müdürlüğü 7 memur alımı

Emniyet Genel Müdürlüğü EGM tarafından sözleşmeli destek personeli alımı yapılacak. Sözleşmeli kadrolar için olacak personel ataması 16 Ekim ile 20 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. KPSS 70 puanla başvuruları alınacak EGM memur alımında diğer tüm hususları kamu personeli alımı internet sitemizden takip edebilirsiniz.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 220 memur alımı

Ankara Büyükşehir Belediyesi 220 itfaiye eri alımı ile zabıta memuru alımı yapacak. KPSS 60 ve 70 puanlarla başvurular kabul edilecek. Şahsen boy ve kilo ölçümü esnasında başvuruların alınacağı süreç 16 Ekim ile 23 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Önlisans ve lisans kadroların yer aldığı büyükşehir itfaiyeci ve zabıta alımı diğer tüm hususları da ayrıca kamu personeli alımı internet sitemizden süreç içerisinde inceleyebilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum