8 Kamu Kurumu Kadrolu-Sözleşmeli Memur Personel Alımı Başvuruları

8 Kamu Kurumu Kadrolu-Sözleşmeli Memur Personel Alımı Başvuruları

Kartal Belediye, Dışişleri Bakanlığı, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Sermaye Piyasası Kurulu, Yüksek Seçim Kurulu, İçişleri Bakanlığı ile Dicle Üniversitesi için memur alımları sona eriyor.

Kartal Belediye 2 memur alımı, Dışişleri Bakanlığı 1 memur alımı, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi 6 memur alımı, Mersin Üniversitesi 7 memur alımı, Sermaye Piyasası Kurulu 66 memur alımı, Yüksek Seçim Kurulu 107 memur alımı, İçişleri Bakanlığı 77 memur alımı, Dicle Üniversitesi 32 memur alımı olmak üzere 8 kurum için başvurular alınacak.

Dicle Üniversitesi 32 memur alımı

Dicle Üniversitesi bünyesinde Hemşire, Sağlık Teknikeri, Diğer Sağlık Personeli (Perfizyonist), Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli (Şoför), Destek Personeli alımı başvuruları alınıyor. Başvuru süreci, şartları ve tüm detayları kamu personeli alımı internet sitemizde de ayrıca takip edebilirsiniz. Başvurular 30 Ekim'de sona erecektir.

İçişleri Bakanlığı 77 memur alımı

İçişleri Bakanlığı bünyesinde 77 kamu personeli alımı başvuruları alınıyor. Bakanlık 77 kaykakam alımı için başvurular 30 Ekim 2023 dahil olmak üzere yapılabilecektir. Başvurular online olarak ÖSYM'de alınoyr. Ayrıca 6 Kasım'da da geç başvurular alınacak. TÜm diğer hususları kamu personeli alımı internet haberimizde bulabilirsiniz.

Yüksek Seçim Kurulu 107 memur alımı

Yüksek Seçim Kurulu bünyesinde 107 yeni kamu personeli alımı yapılıyor. Başvurularda Zabıt Katibi, Şoför, Bekçi, Teknisyen, VHKİ, Sekreter ve Hizmetli kadroları için başvurular alınacak. Başvurularda adaylardan KPSS 70 puan isteniyor. Başvuru iş ve işlemleri 31 Ekim'e kadar sürecek. Başvurular için gerekli tüm diğer bilgileri kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

Sermaye Piyasası Kurulu 66 memur alımı

Sermaye Piyasası Kurulu SPK tarafından yeni kamu personeli alımı yapılıyor. Devlet Memuru, Şoför, Teknisyen, Tekniker, Koruma ve Güvenlik, Arşivci alımı başvuruları için iş ve işlemler 1 Kasım'a kadar yapılabilecektir. Başvuru tüm hususlarını kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

Mersin Üniversitesi 7 memur alımı

Mersin Üniversitesi bünyesinde sözleşmeli 7 memur alımı yapıyor. Kamu personeli alımlarında ikamet ve KPSS şartı yok. Başvuru iş ve işlemleri 3 Kasım'a kadar devam edecektir. Bu hafta sona erecek başvurularda adaylar gerekli tüm detayları ayrıca kamu personeli alımı internet sayfamızda bulabilirsiniz.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi 6 memur alımı

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi bünyesinde yeni kamu personeli alımları aşçı, bahçıvan, destek personeli, bulaşıkçı kadroları için sona eriyor. Bu hafta itibarıyla 3 Kasım'da sona erecek başvurularda iş ve işlemler mülakat sonucuna göre atama ile olacak. Başvurularla ilgili tüm detayları kamu personeli alımı başvuru internet sayfalarımızda bulabilirsiniz.

Dışişleri Bakanlığı 1 memur alımı

Dışişleri Bakanlığı bünyesinde T.C. Deventer Başkonsolosluğu için yeni bir sözleşmeli sekreter alımı yapılıyor. Başvuru iş ve işlemleri 3 Kasım'a kadar sürecek. Başvurular online olarak yapılabiliyor. Başvuru iş ve işlemlerine dair tüm diğer hususları ayrıca kamu personeli alımı internet sayfalarımızda bulabilirsiniz.

Kartal Belediye 2 memur alımı

Kartal Belediye bümnyesinde GİH sınıfı 6. derece kadrolara müfettiş yardımcısı alımı başvuruları alınıyor. Gerekli iş ve işlemler 3 Kasım'a kadar sürecek. Memur maaşı bu kadrolar için bekar çalılşan için 25.947 liradır. Başvurular şahsen ya da posta yapılabiliyor. Başvurularla ilgili tüm şartlara ayrıca kamu personeli alımı internet sayfalarımızda bulabilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.