8 Kamu Kurumu Sözleşmeli-Kadrolu Memur Personel Asker Alımı

8 Kamu Kurumu Sözleşmeli-Kadrolu Memur Personel Asker Alımı

Sekiz kamu kurumu bünyesinde sözleşmeli ve kadrolu olmak üzere sivil ve askeri personel alımı başvuruları alınıyor. Memur, personel, asker alımlarına dair tüm detaylar bu yazımızda.

Fatih Belediyesi 50 zabıta memuru alımı, Diyanet İşleri Başkanlığı 100 personel alımı, Türkiye İstatistik Kurumu 20 memur alımı, Dışişleri Bakanlığı 1 memur alımı, Bursa Uludağ Üniversitesi 63 memur alımı, Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi 19 memur alımı, Sermaye Piyasası Kurulu 10 memur alımı ve Türk Silahlı Kuvvetleri 108 subay alımı olmak üzere sekiz kamu kurum için personel alımları devam ediyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri 108 subay alımı

Türk Silahlı Kuvvetleri TSK bünyesinde MSP Personel Teminde 108 subay alımı için başvurular alınıyor. Süreç 22 Ekim'e kadar devam edecek. Adaylar Kara Kuvvetleri Komutanlığı KKK 52, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı DKK 26, Hava Kuvvetleri Komutanlığı HKK 30 kadro için başvuruları devam ediyor. Diğer tüm detayları ayrıca kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

Sermaye Piyasası Kurulu 10 memur alımı

Sermaye Piyasası Kurulu SPK 10 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapıyor. KPSS şartı olmadan başvurular alınıyor. Adaylar 18 Ekim'e kadar başvurularını yapabileceklerdir. İlgili lisans bölümleri diğer şartlar dahilinde başvuru yapabiliyor. Kamu personeli alımı internet sitemizde tüm detayları bulabilirsiniz.

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi 19 memur alımı

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi tarafından Büro Personeli, Psikolog, Destek Personeli, Şoför, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Teknisyen alımı yapıyor. Sözleşmeli memyr alımları için mülakat olmayacak. Adaylar 19 Ekim'e kadar başvurularını yapabilir. Tüm diğer hususları kamu personeli alımı internet sitemizde başvuru süresi içerisinde inceleyebilirsiniz.

Bursa Uludağ Üniversitesi 63 memur alımı

Bursa Uludağ Üniversitesi tarafından farklı 5 ünvanda memur alımı başvuruları alınıyor. Adaylar 20 Ekim'e kadar başvuru yapabileceklerdir. KPSS Şartsız - 55 60 70 puanlarla olmak üzere kontenjanlar var. Büro Personeli, Programcı, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli "Temizlik-Bakım Onarım" personel alımına dair tüm detayları kamu personeli alımı internet sitemizde ayrıca inceleyebilirsiniz.

Fatih Belediyesi 50 zabıta memuru alımı

Fatih Belediye Başkanlığı bünyesinde 50 kadrolu zabıta memuru alımı yapılıyor. Başvurular 30 Ekim 2023-3 Kasım 2023 tarihlerinde olacak. GİH sınıfı 10. derece kadrolara başvurularda KPSS'den en az 70 ve üzeri isteniyor. Tüm diğer hususları da ayrıca kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

Diyanet İşleri Başkanlığı 100 personel alımı

Diyanet İşleri Başkanlığı DİB tarafından güncel 100 memur alımı yapılacak. Başvurularla ilgili olarak süreç 20 Ekim'e kadar sürecek. Tüm diğer hususları hemen kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz. A.B.D., Almanya, Avustralya, Belçika, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Hollanda, İngiltere, İsveç, İsviçre, İtalya, Kanada, Norveç, Nijerya, Afganistan, Kamerun, Bosna Hersek, Kırgızistan, Özbekistan, Estonya, KKTC için personel alımı tüm detaylarını kamu personeli alımı internet sitesinde ayrıca bulabilirsiniz.

Türkiye İstatistik Kurumu 20 memur alımı

Türkiye İstatistik Kurumu TÜİK bünyesinde 20 kamu personeli alımı başvuruları alınıyor. Adaylar 20 Ekim'e kadar başvuru yapabilecek. Sürece dair diğer tüm hususları hemen kamu personeli alımı internet sitemizde de ayrıca inceleyebilirsiniz.

Dışişleri Bakanlığı 1 memur alımı

Dışişleri Bakanlığı bünyesinde KPSS şartı zorunluluğu olmadan yeni 1 sekreter alımı yapılıyor. Adayların en az lise mezunu olması yeterlidir. Detayları ayrıca kamu personeli alımı internet sitemizde de ayrıca inceleyebilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum