81 Şehirde Kariyer Fırsatları! Güncel İlanlara 5 Alanda Başvuru Başladı

81 Şehirde Kariyer Fırsatları! Güncel İlanlara 5 Alanda Başvuru Başladı

Aksigorta'dan Farklı Şehirlerde Kariyer Fırsatları! Başvurular, şartlar ve illere dair detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte tüm detayları hazırladığımız haberimiz.

Sigorta sektöründe heyecan verici bir kariyer mi arıyorsunuz? Aksigorta, Türkiye'nin önde gelen sigorta şirketlerinden biri olarak, farklı pozisyonlarda ve şehirlerde yetenekli adaylarla buluşmak için heyecan duyuyor!

Açık Pozisyonlar Nelerdir?

Kurumsal Satış Yöneticisi: İstanbul (Asya) ve İstanbul (Avrupa).

Ticari Sigorta Yöneticisi: Diyarbakır.

Bireysel Sigorta Yöneticisi: Trabzon.

Ticari Sigorta Yöneticisi: Çorum.

Ticari Sigorta Yöneticisi: Türkiye Geneli (Adana, Adıyaman, Afyon, 81 şehir tamamı…).

Kurumsal Satış Yöneticisi alımı şartları nelerdir?

Üniversitelerin en az 4 yıllık bölümlerinden mezun, Satış odaklı ve iş takibi yüksek, İlişki yönetiminde başarılı, Ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen, MS Office programlarına hakim, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da en az iki sene tecilli.

Ticari Sigorta Yöneticisi- Diyarbakır alımı şartları nelerdir?

Üniversitelerin en az 4 yıllık Lisans eğitimi veren bölümlerinden mezun, Tercihen Sigorta sektöründe banka satış alanında deneyimli, İlişki yönetiminde başarılı, MS Office programlarına hakim, Seyahat engeli olmayan ve aktif olarak araç kullanabilen.

Bireysel Sigorta Yöneticisi - Trabzon alımı şartları nelerdir?

Üniversitelerin en az 4 yıllık Lisans eğitimi veren bölümlerinden mezun, Tercihen Sigorta sektöründe banka kanalı satışı veya şube koçluğu alanında deneyimli, İlişki yönetiminde başarılı, MS Office programlarına hakim, Seyahat engeli olmayan ve aktif olarak araç kullanabilen.

Ticari Sigorta Yöneticisi- Çorum alımı şartları nelerdir?

Üniversitelerin en az 4 yıllık Lisans eğitimi veren bölümlerinden mezun, Tercihen Sigorta sektöründe banka satış alanında deneyimli, İlişki yönetiminde başarılı, MS Office programlarına hakim, Seyahat engeli olmayan ve aktif olarak araç kullanabilen.

Ticari Sigorta Yöneticisi- Türkiye Geneli alımı şartları nelerdir?

Şehir: Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya)

Üniversitelerin en az 4 yıllık Lisans eğitimi veren bölümlerinden mezun, Tercihen Sigorta sektöründe banka satış alanında deneyimli, İlişki yönetiminde başarılı, MS Office programlarına hakim, Seyahat engeli olmayan ve aktif olarak araç kullanabilen adaylar başvurabilir.

Personel alımı başvuru ekranı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum