81 Şehirde Sağlık Bakanlığı 8.000 İşçi Alımı Sonuçları! Tüm Liste

81 Şehirde Sağlık Bakanlığı 8.000 İşçi Alımı Sonuçları! Tüm Liste

Sağlık Bakanlığı tarafından 8.000 kamu işçisi alımı kapsamında 2. gün sonuçları da açıklandı. 41 şehir sağlık işçi alımına dair sonuçlar ve tüm detaylar bu yazımızda.

Sağlık Bakanlığı tarafından 3 Nisan’da 40 şehir için, 4 Nisan’da da 41 şehir için olmak üzere noter kura çekimleri canlı yayında gerçekleştirildi. Bugün de 2. Gün sağlık işçisi alımı kapsamında kura sonuçlar açıklandı. 8.000 işçi alımı sonuçlarını ve kura çekimi bugün yapılan illere dair detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

4 Nisan tarihli 2. Gün kurası yapılan 41 şehir

“Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce” için bugün 10.30’da başlayan kura çekiminin tamamlanmasından sonra sonuçlar da belli oldu.

Hangi ünvanlar ve kontenjanlarda 8.000 kamu işçi alımı yapılıyor.

3550 Temizlik Görevlisi, 3250 Güvenlik Görevlisi, 600 Klinik Destek Elemanı, 144 Elektrikçi alımı, 143 Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, 127 Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, 84 Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, 64 İnşaat Boyacısı/Boyacı, 32 Marangoz, 2 Oto Bakım Onarımcısı Otomotiv Mekanikcisi, 2 Oto Elektrikçisi ile 2 Otomotiv Kaportacısı alımları olmak üzere 8.000 kamu işçisi alımı Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirildi.

Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuç sorgulama

2. gün noter kurasının çekilmesinden sonra Sağlık Bakanlığı 8.000 kamu işçisi alımı sonuçları da açıklandı. Adaylar 41 şehir için bugün çekilen sonuçları da 20.00’dan itibaren “sağlık işçi sonuç” internet adresinden öğrenebileceklerdir.

Sağlık Bakanlığı 8.000 işçi alımı sonuç sorgulama.

Sağlık Bakanlığı sonuç duyurusu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum