83 Bin - 166 Bin Lira Maaşlarla NVİ Memur Alımı Online Başvuru

83 Bin - 166 Bin Lira Maaşlarla NVİ Memur Alımı Online Başvuru

İçişleri Bakanlığı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü NVİ tarafından en düşük 83 bin ve en çok 166 bin lira maaşlarla memur alımı yapılacak. İşte detaylar.

İçişleri Bakanlığı tarafından “Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü” NVİ için yeni kamu personeli alımı başvuruları alınacak. Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS şartı olmadan çok yüksek maaşlarla memur alımı online başvuru süreci ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Memur alımı başvuru koşulları

Başvuru için adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşıması gerekmektedir. Bu kapsamda T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak şartı var. Ayrıca KPSS zorunluluğu yok. KPSS 2022 KPSS puanı olmayan ve ibraz etmeyenler en az 70 olarak değerlendirmede baz alınacaktır.

Kamu personel alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

Başvuru için bilgisayar, yazılım, mühendisliği, elektronik, elektrik-elektronik ve endüstri mühendisliklerinden mezun olmak şartı var. Ayrıca diğer özel koşulları taşımak şartı ile fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik mezunları da başvuru yapabiliyor.

2 Kıdemli Uygulama Geliştirme Uzmanı alımı için 3 kat, 1 Kıdemli Veri Tabanı Uzmanı alımı için 3 kat, 1 Kıdemli Sistem Uzmanı alımı için 3 kat, 3 Uygulama Geliştirme alımı için Uzmanı 2 kat, 1 Veri Tabanı Uzmanı alımı için 2 kat, 2 Bilgi Güvenliği Uzmanı alımı için 2 kat, 1 Network Uzmanı alımı için 2 kat olmak üzere maaş verilecek. 2 kat maaş 83 bin TL, 4 kat maaş 166 bin TL’dir.

NVİ kamu memur alımı başvuru süreci nasıl işler?

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri NVİ kamu memur alımı için başvurular online olarak yapılabilecektir. Adaylar başvurularını 5 Mart’a kadar yapabilirler. Başvurular e-Devlet şifresi ile yapılabilir.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri NVİ memur alımı başvuru kılavuzu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.