ABD’ye KPSS Şartsız En Az Lise Personel Alımı! Başvuru Ekranı

ABD’ye KPSS Şartsız En Az Lise Personel Alımı! Başvuru Ekranı

Amerika Birleşik Devletleri için olmak üzere Bakanlık yeni sözleşmeli personel alımı yapılıyor. Başvurular, süreç ve tüm süreç bu yazımızda yer alıyor.

Dışişleri Bakanlığına sözleşmeli sekreter alımı yapılıyor. Personel alımı başvuruları kapsamında ABD’ye yeni memur alımı yapılacak. T.C. Los Angeles Başkonsolosluğu için KPSS şartı olmadan kamu personeli alımı başvuru süreci, ABD personel alımı detayları bu haberimizde bulabilirsiniz.

Kamu memur alımı başvuru şartları

657 DMK’daki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, 41 yaşından gün almamış olmak, en az lise mezunu olmak, askerliğini yapmış olmak veya yapmış sayılmak, her türlü iklim koşullarında görev yapmaya engel durumu bulunmamak ile çok iyi derecede İngilizce - Türkçe bilmek ve bilgisayar kullanabilmek şartları var.

Dışişleri Bakanlığı memur alımı süreci ve belgeleri nelerdir?

Adaylar 3 Ağustos 2023 tarihine kadar başvurularını online olarak yapabileceklerdir. Başvurulara dair şu belgelerin de 7 Ağustos’a aşağıdaki kılavuzda belirtilen adrese gönderilmesi gerekiyor: Özgeçmiş (CV), T.C. pasaportu, Nüfus cüzdanının, diploma, askerlikle ilgili belgeler, vesikalık fotoğraf gerekiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum