Açıktan Kamu Memuru Alımı! KPSS 60 Başvurular Bu Hafta Alınacak

Açıktan Kamu Memuru Alımı! KPSS 60 Başvurular Bu Hafta Alınacak

Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS 60 puan şartı ile açıktan kamu memuru alımı başvuruları alınacak. Bu Pazartesi alınacak memur alımına başvurular ve tüm şartlar bu yazımızda.

Erzurum ili kamu memuru alımı kapsamında başvurular Hınıs Belediyesi için başlıyor. Bu Pazartesi itibarıyla açıktan ilk defa atanmak üzere yeni sözleşmeli memur alımına başvurular alınacak. KAMU PERSONELİ ALIMI olarak gerekli şartları ve tüm detayları hemen bu yazımızdan inceleyebilirsiniz.

Hınıs Belediyesi memur alımı başvuru şartları

Başvuru için adayların Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşıması gerekiyor. Başvuru için T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak ile en az “B” ehliyeti olmak gerekmektedir.

Memur alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

Mühendis alımı TH sınıfı 6. derece bir kadro için olacak. Başvuru için adayların inşaat mühendisliği bölümünden mezun olması gerekiyor. Kadın veya Erkek adaylar 2022 KPSSP3 puan türünden en az 60 veya üzeri puan almak şartları var.

Tekniker alımı TH sınıfı 10. derece bir kadro için olacak. Başvuru için adayları harita ve kadastro önlisans bölümünden mezun olması gerekiyor. Kadın veya Erkek adaylar 2022 KPSSP93 puan türünden en az 60 veya üzeri puan almak şartları var.

Devlet memuru alımı başvuru alımı başvuru süreci nasıl olacak?

Erzurum ili iş ilanları kapsamında “Hınıs Belediyesi” tarafından devlet memuru alımı için başvurular 8 Ocak ile 10 Ocak 2024 tarihleri arasında olacak. Adaylar şahsen, posta ile veya e-Posta ile başvuru yapabilirler. Başvurular posta ile veya şahsen: “Yukarı Kayabaşı Mahallesi Cumhuriyet Cad. No:94 Hınıs Belediye Başkanlığı Hizmet Binası İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Hınıs/Erzurum” Adresine olacak.

8 Ocak 2024 tarihli YENİ duyuru ile bu ilan iptal edilmiştir: "2 Aralık /2023 tarihli ve 32387 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan ilk defa atanmak üzere memur alımı ilanı iptal edilmiştir."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum