Adalet Bakanlığı Sözleşmeli 4/B Personel Alımı! 3 İlan Başvuruları

Adalet Bakanlığı Sözleşmeli 4/B Personel Alımı! 3 İlan Başvuruları

Adalet Bakanlığı bünyesinde 3 farklı ilan ve branşta olmak üzere memur alımı online başvuru süreci sona eriyor. Gerekli detaylar, başvurular ve tüm süreç bu haberimizde yer alıyor.

Adalet Bakanlığı bünyesinde 3 ilana başvurular yarın tamamlanacak. 3 farklı branşta olmak üzere üç ilan kapsamında başvurular online olarak yapılabilecek. Kimler Adalet Bakanlığı sözleşmeli 4/B personel alımlarına başvuru yapabilir? İşte sürece dair tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Sözleşmeli memur alımı şartları nelerdir?

Sözleşmeli 4/B memur alımlarına başvurularda adayların 657 DMK’daki şartları taşımak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak gerekiyor. KPSS bilişim personeli alımı ilanında yer almıyor. Öte yandan diğer ilanlardaki kadrolar için ise KPSS 60 isteniyor.

Adalet Bakanlığı memur alımı ilanları mezuniyet şartları nelerdir?

Mühendis ilanında 14 kadroya başvurularda Yazılım Geliştirici, Web Önyüz Geliştirici, DevOps Mühendisi, Mobil Uygulama Geliştirici ve Veri Tabanı Yöneticisi alanlarında olacak. Başvuru için Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Adli Bilişim Mühendisliği veya Matematik Mühendisliği mezunu olmak gerekiyor.

Çözümleyici 18 kadroya başvurularda Yazılım Geliştirici, Web Önyüz Geliştirici, DevOps Mühendisi, Mobil Uygulama Geliştirici, Veri Tabanı Yöneticisi alanlarında olacak. Başvuru için Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Adli Bilişim Mühendisliği veya Matematik Mühendisliği mezunu olmak gerekiyor.

Bilişim personeli 32 kadroya başvurularda bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği ile diğer fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik mezunu olmak gerekiyor.

Kamu sözleşmeli personel alımı başvuru tarihleri nelerdir?

Adalet Bakanlığı 3 ilan için 3 farklı branşta memur alımı süreci tamamlanıyor. Adaylar online olarak 4 Ekim 2023 tarihi dahil başvuru yapabileceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.