Adalet Jandarma DHMİ MEB DİB AFAD MSB DSİ TTK 11.216 Personel Alımı

Adalet Jandarma DHMİ MEB DİB AFAD MSB DSİ TTK 11.216 Personel Alımı

Milli Savunma, Adalet, Milli Eğitim Bakanlıkları, Diyanet İşleri Başkanlığı, Devlet Su İşleri, Türkiye Taşkömürü Kurumu, Jandarma, DHMİ, AFAD 11 bin 216 memur, işçi ve perosnel alımı yapıyor. İşte tüm detaylar.

Türkiye Taşkömürü Kurumu 2.000 işçi alımı, Devlet Su İşleri 7 memur alımı, Milli Savunma Bakanlığı 15 memur alımı, AFAD 215 memur alımı, Diyanet İşleri Başkanlığı 2.450 memur alımı, Milli Eğitim Bakanlığı 10 memur alımı, DHMİ 5 memur alımı, Jandarma 6450 uzman erbaş alımı, Adalet Bakanlığı 64 memur alımı olmak üzere 11 bin 216 kamu personeli, memur ve işçi alımı yapılıyor. İşte kurum kurum tüm detaylar.

Adalet Bakanlığı 64 memur alımı

Adalet Bakanlığı bünyesinde 3 farklı ilanla 14 mühendis personel alımı, 18 çözümleyici personel alımı ile 32 bilişim personeli alımı yapılıyor. Başvurular online olarak devam ediyor. KPSS şartsız ve KPSS 60 puanlı kadrolar için başvurular yer alıyor. Süreç tüm ilanlar için 4 Ekim'e kadar devam edecek. Gerekli tüm bilgilere kamu personeli alımı internet sitemizden erişim ayrıca sağlayabilirsiniz.

Jandarma 6450 uzman erbaş alımı

Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde lise, önlisans ve lisans mezunu 6 bin 450 uzman erbaş alımı online başvuru iş ve işlemleri devam ediyor. KPSS'den en az 50 puan alan adaylar başvurabiliyor. 6.612 jandarma, 2 at bakıcısı, 16 bot serdümeni, 200 sıhhiyeci, 100 muhabere ve 10 havacılık alt branşlarında olmak üzere gerekli tüm bilgileri ve süreci hemen kamu personeli alımı internet sayfamızda bulabilirsiniz.

DHMİ 5 Memur Alımı

Devlet Hava Meydanları DHMİ bünyesinde 5 memur alımı yapılıyor. DHMİ Gih sınıfı 8. derece kadrolara 5 müfettiş yardımcısı personel alacak. KPSS 80 puan şartı ile başvurular Ekim ayında olacak. Adaylar DHMİ internet sitesinden 16-27 Ekim'de başvurularını yapabilirler. Diğer tüm bilgileri kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı 10 memur alımı

Milli Eğitim Bakanlığı 10 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacak. MEB personel alımında KPSS zorunluluğu yok. Adaylar online olarak iş ve işlemleri yapabiliyor. Başvuru için gerekli diğer tüm şartları, süreci kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz. Başvurular 2-6 Ekim 2023 tarihlerinde olacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı 2.450 memur alımı

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde 2 bin 450 din görevlisi alımı yapılıyor. 2.450 Kur’an kursu öğreticisi, imam-hatip ve müezzin-kayyım alımı için süreç 6 Ekim'e kadar devam edecek. KPSS'den tüm branşlar için 50 ve üzer puan yeterli. Diğer tüm hususları hemen kamu personeli alımı internet sayfamızda bulabilirsiniz.

AFAD 215 memur alımı

AFAD bünyesinde 215 kamu personeli alımı başvuruları alınıyor. 40 şehir bünyesinde 215 arama kurtarma teknisyeni personel alımı için süreç 9-17 Ekim 2023 tarihlerinde olacak. Adaylar başvurularda KPSS'den en az 60 alması yeterli olacak. Diğer tüm hususları da ayrıca kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

Milli Savunma Bakanlığı 15 memur alımı

Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde GİH sınıfı kadrolara 9. derece 15 müfettiş yardımcısı personel alımı yapılacak. Başvurular 1 Ekim'e kadar sürecek. Adayların KPSS'den en az 70 alması yeterli. Başvuru için süreç online olarak MSB personel temin internet sayfasından süresi içerisinde olabilir. Tüm diğer hususlara kamu personeli alımı internet sayfalarımızda bulabilirsiniz.

Devlet Su İşleri 7 memur alımı

Devlet Su İşleri DSİ bünyesinde sözleşmeli 7 bilişim personeli alımı yapılıyor. Süreç bugün itinarıyal 29 Eylül'de sona erecektir. Adaylar online başvuru yapabiliyor. KPSS şartı da yer almıyor. Diğer tüm hususlara kamu personeli alımı internet sayfamızdan erişim sağlayabilirsiniz.

Türkiye Taşkömürü Kurumu 2.000 işçi alımı

Türkiye Taşkömürü Kurumu TTK Genel Müdürlüğü tarafından en az ilkokul mezunu olmak üzere 2 bin yeni kamu işçi alımı başvuruları alınıyor. TTK işçi alımı başvuru iş ve işlemleri İŞKUR e-şube'den, İŞKUR hizmet noktalarından ve ALO 170 nolu hattan yapılabilir. Adaylar 29 Eylül 2023 tarihi bugün olmak üzere başvurularını yapabilirler. Diğer tüm hususlara KAMU PERSONELİ ALIMI internet sitemizden erişim sağlayabilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum