Aile Bakanı Az Önce Açıkladı! 8.000 Yeni Kamu Personel Alımı Yapılacak

Aile Bakanı Az Önce Açıkladı! 8.000 Yeni Kamu Personel Alımı Yapılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı son dakika açıklaması yaptı. Yapılan açıklamaya göre 8 Bin kamu personel alımı yapılacak. Yapılan açıklama ile alımların büyük bölümünün alınacağı yerler açıklandı. Detaylar haberimizde.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı az önce kamu personel alımı müjdesi verdi. Son dakika müjdesi ile 8 Bin kişiye iş imkanı sağlanmış olacak. 2024 yılının en büyük alımlarından biri olacak bu alım için alım bölgesi açıklandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş 8 Bin Personel Açıklaması

Bakan Göktaş "Deprem bölgesine daha fazla destek sağlamak ve hizmetlerimizin kalitesini artırmak için yakın zamanda 8 bin sözleşmeli personel daha alacak, büyük ailemizi daha da genişleteceğiz." Dedi.

Aile Bakanlığı 8.000 Personel Alımı Şehirleri

Bakan açıklamasına göre yeni alımların büyük bölümü depremden en çok etkilenen 11 şehirde alım yapılması planlanmaktadır.

Bakanlık 8000 Personel İlan Tarihi

Bakan açıklamasından anlaşılacağı üzere ilan için kesin bir tarih belirtilmemiştir. Ancak yapılan açıklama ile yakın bir zamanda ilanların yayımlanması beklenmektedir.

Aile Bakanlığı 8 Bin Kamu Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir? Hangi Ünvanlarda Alınacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından deprem bölgesinde alınacak 8 bin kamu personeli için ünvanlar duyurulmadı. Ayrıca hangi ünvanlara göre kontenjanlarda henüz belli değil. KAMU PERSONELİ ALIMI haber sitesi olarak konu hakkında yapılacak açıklamalar ile yayımlanan ilanları sizlere sitemiz, uygulamamız ve sosyal medyamız üzerinden duyuracağız.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
30 Yorum