Aile Bakanlığı 2.431 Personel Alımı Sonuçları! Geri Sayım Başladı

Aile Bakanlığı 2.431 Personel Alımı Sonuçları! Geri Sayım Başladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde ASDEP ve 20 diğer branşa 2 bin 431 memur alımı başvuruları 10 Mayıs’ta tamamlandı. Adaylar başvuru sonuçlarını bekliyor. İşte detaylar.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde farklı branşlar için olmak üzere personel alımları sonuçlarında geri sayım başladı. 10 Mayıs’ta başvuruları tamamlanan Aile Bakanlığı 2.431 memur alımı için sonuç açıklanma süreci, kontenjanlar ve tüm detayları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu haberimizde hazırladık.

Aile Bakanlığı memur alımı sonuçları beklenen kadrolar

ASDEP 134 personel alım kontenjanları: 48 sosyal hizmet, sosyal çalışma ve sosyal hizmetler, 45 psikoloji, 7 aile ve tüketici bilimleri, 17 psikolojik danışmanlık ve rehberlik, 8 çocuk gelişimi, 9 sosyoloji.

4/B personel alımı kontenjanları: 72 sosyal çalışmacı, 122 psikolog, 32 fizyoterapist, 22 çocuk gelişimcisi, 20 diyetisyen, 105 öğretmen, 8 avukat, 41 diğer sağlık personeli, 124 hemşire, 225 büro personeli, 8 tekniker, 11 teknisyen, 167 koruma ve güvenlik görevlisi, 28 kadın koruma ve güvenlik görevlisi, 28 erkek koruma ve güvenlik görevlisi.

Yurt yönetim personeli alımı kontenjanları: 5 sosyal hizmet, 5 psikoloji, 5 çocuk gelişimi, 3 psikolojik danışmanlık ve rehberlik, 5 sosyoloji.

1.261 destek personeli alımı kontenjanları: 66 engelli bakıcısı 533 yaşlı bakıcısı, 394 çocuk bakıcısı, 17 bakım personeli, 243 temizlik, 8 şoför kadrosu olmak üzere 2.431 memur alımı için sonuçlar bekleniyor.

Memur alımı sonucu asil – yedek adaylar belirleniyor

T.C. AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğü tarafından başvuru yapan adaylar arasından KPSS puan sırasına göre 3 kat asil 3 kat da yedek aday belirlenecek. Adaylar belirlenirken aynı KPSS puanı olan adaylar sırayla şu şekilde değerlendirmeye alınacak:

KPSS sınav puanları eşit olan adayların bulunması halinde, doğum tarihi önce olan aday, bunda da eşitlik olması halinde mezuniyet tarihi önce olan aday üst sırada yer alacaktır

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2431 memur alımı sonuçları

Bakanlık tarafından sonuçların önümüzdeki günlerde açıklanmasını bekliyoruz. Sonuçlar Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü internet sitesinde ve adayların başvuru yaptığı Kariyer Kapısından öğrenilebilecek. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz KAMU PERSONEL ALIMI olarak sizleri bilgilendireceğiz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum