Aile Bakanlığı 2 Bin 392 Memur Alımı! Güncel Başvuru Ekranı

Aile Bakanlığı 2 Bin 392 Memur Alımı! Güncel Başvuru Ekranı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde 2 bin 392 kamu personeli alımı kapsamında kadrolu memur alımları süreci tamamlanıyor. Detaylar ve tüm süreç bu yazımızda.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2 bin 392 memur alımı yapıyor. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM’de online başvuru süreci tamamlanacak. Adaylar başvuru iş ve işlemlerini, şartları hemen bu yazımızdan inceleyebilir. İşte tüm detayları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladığımız haberimiz.

En az ilkokul kamu personeli alımı

Aile Bakanlığına en az ilkokul olmak üzere kamu personeli alımı engelli kadrosundan yapılacak. Tablo-1’de İlkokul/Ortaokul/İlköğretim, Tablo-2’de Ortaöğretim, Tablo-3’de Önlisans, Tablo-4’de Lisans Mezunlarının Tercihleri Arasında Gösterebileceği Kadrolara dair tüm kontenjan dağılımlarını inceleyebilirsiniz.

Aile Bakanlığı memur alımı genel başvuru şartları nelerdir?

Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Bir meslek veya sanat okulunu bitirenler en az 15 yaşını doldurmuş olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin 6’ncı fıkrasında belirtilen askerlik şartını taşımak, en az %40 ve üzerinde çalışabilir engelli olmak gerekiyor.

ÖSYM EKPSS memur alımı başvuru süreci

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde 2.392 engelli memur alımı için adaylar tercihlerini 19 Ocak 2024 tarihi saat 23.59’a kadar yapabileceklerdir. Başvurular ÖSYM’nin AİS internet adresinden online olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum