Aile Bakanlığı KPSS Şartsız Danışman Personel Alımı İlanı Açıklandı

Aile Bakanlığı KPSS Şartsız Danışman Personel Alımı İlanı Açıklandı

Aile Bakanlığı tarafından proje kapsamında danışman personel alımı başladı. KPSS şartsız olarak “Facility for Refugees in Turkey (FRIT II)” Projesi Danışman Personel Alım İlanı ve şartları şu şekildedir.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde “Facility for Refugees in Turkey (FRIT II)” Projesi kapsamında teknik destek ekibinde görevlendirilmek üzere danışman personel alımı yapılacaktır. Projenin Teknik Destek Ekibinde görevlendirilmek üzere, proje süresince tam zamanlı 11 danışman personelden hizmet alınacaktır.

Aile Bakanlığı danışman personel alımı

Finans Asistanı 1 Yardımcı Personel, İletişim ve Görünürlük Asistanı 1 Yardımcı Personel, Veri Değerlendirme Personeli 9 Yardımcı Personel alımı yapılacaktır.

Personel alımı şartları nelerdir?

Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli veya askerlikten muaf olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı bulunmamak, yurt içi/yurt dışı seyahat engeli bulunmamak gerekiyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı süreci

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde adaylar bir adet ünvana başvuru yapılabilecektir. Bakanlık internet adresinden temin edilecek Başvuru Formu, Başvuru Dilekçesi ve Sağlık Beyanı, Adli Sicil Beyanı ile başvuruda istenen belgelerle birlikte postayla Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü adresine başvuru yapılabilecektir. Süreç 11 Aralık 2023’e kadar devam edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.