Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2431 Memur Alımı Duyurusu Yayımlandı

Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2431 Memur Alımı Duyurusu Yayımlandı

Aile Bakanlığı 2 bin 431 kamu personeli alımı kapsamında yeni duyuru yayımlandı. Tüm gerekli detayları ve yedek atamalara dair bilgileri hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 2023 yılı 2 bin 431 sözleşmeli 4/B personel alımı kapsamında yedek sıradan yerleşen adaylardan istenilen belgelere ilişkin duyuru yayımlandı. Detayları, süreci ve başvuru işlemlerine dair tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Aile Bakanlığı 2431 memur alımı KPSS üstünlüğüne göre yapıldı

Aile Bakanlığı tarafından 2 bin 431 kamu personeli alımı için atamalar adayların tercihlerine, puan üstünlüğüne göre sistem tarafından yerleştirildiler. Adaylar yerleştirme sonuçlarını Bakanlık internet sayfasından direkt olarak erişim sağlayabilirsiniz.

Yedek aday atama başvuru süreci

2 bin 431 sözleşmeli 4/B memur alımı kapsamında yedek olarak KPSS üstünlüğüne göre sıradan yerleşen adayların gerekli başvuru belgelerini 5-20 Aralık 2023’e kadar şahsen ya da posta ile yerleştirildikleri Aile ve Sosyal Hizmetleri il müdürlüklerine iletmeleri gerekmektedir.

Kamu personeli alımı atama belgeleri nelerdir?

Atama Başvuru ve Beyan Formu, Kimlik fotokopisi, Öğrenim Durumu Belgesi, Askerlik ile ilgili belge, Resmi kuruma ibraz edilmek üzere alınmış Adli Sicil Belgesi, KPSS Sonuç Belgesi, Çalışma Geçmişine İlişkin Belgeler, SGK Tescil ve Hizmet Dökümü / İşyeri Unvan Listesi, Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi, Mal Bildirim Formu, Fotoğraf istenmektedir.

Mesleğine göre; Avukat pozisyonuna yerleşen aday için, Avukatlık Ruhsatı, Şoför alımı için en az B sınıfı, ya da yeni tip D1 sınıfı sürücü belgesi, “Silahlı” Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartı isteniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum