Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2.431 Memur Alımı Duyurusu! Atamalar

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2.431 Memur Alımı Duyurusu! Atamalar

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde 2 bin 432 sözleşmeli memur alımı duyurusu yayımlandı. Daha önce atamalara dair başvurulara dair süreç uzatıldı. İşte detaylar.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2023 Yılı 2 bin 431 sözleşmeli personel alımı kapsamında asil sırada yerleşen adaylardan istenilen belgelere ilişkin duyuru yayımlandı. Bu kapsamda daha önce yerleşen ve atama belgelerini ileten adaylar için ek ilan yayımlandı. İşte tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Aile Bakanlığı 2.431 memur alımı atamaları

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan 2 bin 431 sözleşmeli 4/B personel alımında ASİL sırada yerleşen adayların aşağıda belirtilen belgeleri 5-13 Haziran 2023 tarihleri arasında eksiksiz olarak şahsen ya da postayla iletmeleri belirtilmişti. Bu süre uzatıldı.

Memur alımı atama başvuru yeni tarihleri

Adaylar Aile Bakanlığının 2 bin 431 memur alımı kapsamında gerekli belgeleri teslim edilme süresi 5 Temmuz 2023 tarihinden başlamak üzere 11 Temmuz 2023 tarihine kadar uzatıldı. İşte tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Kamu personeli alımı başvuru belgeleri nelerdir?

Atama Başvuru ve Beyan Formu, Kimlik fotokopisi, Öğrenim Durumu Belgesi, Diploma, Askerlik Terhis Belgesi, Adli Sicil Belgesi, KPSS Sonuç Belgesi, Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi, Mal Bildirim Formu, 3 adet vesikalık fotoğraf isteniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum