Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8000 Memur Alımı Online Başvuru Son

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8000 Memur Alımı Online Başvuru Son

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde farklı branşlarda olmak üzere 8.000 güncel kamu personel alımı başvuruları tamamlanıyor. İşte şartlar ve tüm detaylar.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından güncel kadrolara 8 BİN sözleşmeli 4/B memur alımı yapılıyor. Adaylar “Mühendis “Elektrik- Elektronik”, Mühendis “Makine”, Mühendis “İnşaat”, Mühendis “Mimar “, Şehir Plancısı, Tekniker, Teknisyen, Büro Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli “Temizlik Personeli”, Şoför, Destek Personeli “Yiyecek İçecek Hizmetleri”, Aile Sosyal Destek Personeli “ASDEP”, Sosyal Çalışmacı, Psikolog, Çocuk Gelişimcisi, Öğretmen, Fizyoterapist, Hemşire, Diğer Sağlık Personeli, Avukat, Yurt Yönetim Personeli, Destek Personeli “Çocuk Bakıcısı”, Destek Personeli “Bakım Personeli”, Destek Personeli “Engelli Bakıcısı”, Destek Personeli “Yaşlı Bakıcısı”, Destek Personeli “Aşçı-Aşçı Yardımcısı” kadroları için başvuru yapıyor. İşte detaylar.

Memur alımı başvuru genel koşulları nelerdir?

Devlet Memurları Kanununda yer alan genel şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, 2022 KPSS’den en az 60 ve üzeri puanı olmak şartları var. Ayrıca öğretmen branşları için 2022 veya 2023 KPSS 60 puan şartı var.

Kamu memur alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

3 Merkez Mühendis alımı için (Elektrik- Elektronik) Kadın/Erkek adayların Elektrik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Elektrik ve Elektronik Mühendisliği) ve Elektronik Mühendisliği lisans. Seyahate ve/veya arazide çalışmaya uygun olmak.

3 Merkez Mühendis alımı için (Makine) Kadın/Erkek adayların Makine Mühendisliği (Makine ve İmalat Mühendisliği, Makine ve Malzeme Mühendisliği) lisans. Seyahate ve/veya arazide çalışmaya uygun olmak.

2 Merkez Mühendis alımı için (İnşaat) Kadın/Erkek adayların İnşaat Mühendisliği lisans. Seyahate ve/veya arazide çalışmaya uygun olmak.

1 Merkez Mimar alımı için Kadın/Erkek adayların Mimarlık lisans. Seyahate ve/veya arazide çalışmaya uygun olmak.

1 Merkez Şehir Plancısı alımı için Kadın/Erkek adayların Şehir ve Bölge Planlama (Bölge Planlama, Şehircilik) lisans. Seyahate ve/veya arazide çalışmaya uygun olmak.

1 Merkez Tekniker alımı için (Elektrik-Elektronik Teknolojisi) Kadın/Erkek adayların Elektrik (Elektrik Teknolojisi, Elektrik Makineleri Bakım ve Onarımı, Elektrik, Makine, Tamir ve Bakım, Endüstriyel Elektrik) veya Elektronik Teknolojisi (Elektrik ve Elektronik Teknolojisi, Elektrik-Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknikerliği, Elektronik, Elektronik Yüksek Teknisyenliği, Endüstriyel Elektronik, Endüstriyel Elektronik Teknikerliği, Endüstriyel Elektronik Teknolojisi) önlisans.

1 Merkez Teknisyen alımı için (İnşaat Teknolojisi) Kadın/Erkek adayların Liselerin İnşaat Teknolojisi Alanı ve Dallarından mezun olmak.

5 Merkez Büro Personeli alımı için (Adalet-Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği) Kadın/Erkek adayların Adalet (Hukuk, Adalet Meslek Eğitimi) veya Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği önlisans.

14 Merkez Büro Personeli alımı için (Muhasebe ve Vergi Uygulamaları-Maliye) Kadın/Erkek adayların Muhasebe ve Vergi Uygulamaları (Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme Muhasebe, Muhasebe, Muhasebe ve Finans, Muhasebe ve Finansman, Muhasebe ve Uygulamaları) veya Maliye (Maliye-Muhasebe) önlisans.

6 Merkez Büro Personeli alımı için (Bilgisayar Programcılığı) Kadın/Erkek adayların Bilgisayar Programcılığı (Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar Teknikerliği ve Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Web Teknolojileri ve Programlama) önlisans.

4 Merkez Büro Personeli alımı için (Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı) Kadın/Erkek adayların Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı (Büro Hizmetleri ve Sekreterlik, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Sekreterlik, Yönetici Asistanlığı Ofis Yönetimi) önlisans.

3 Merkez Büro Personeli alımı için (İnsan Kaynakları Yönetimi) Kadın/Erkek adayların İnsan Kaynakları Yönetimi (İnsan Kaynakları, Personel Yönetimi) önlisans.

7 Merkez Büro Personeli alımı için (İstatistik, Bilgi ve Belge Yönetimi) Kadın/Erkek adayların İstatistik, Bilgi ve Belge Yönetimi (Arşivcilik, Arşiv, Dokümantasyon ve Enformasyon, Kütüphanecilik) lisans.

5 Merkez Büro Personeli alımı için (YDS Şartlı) Kadın/Erkek adayların Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (Siyasal ve Sosyal Bilimler, Siyaset Bilimi, Siyasal Bilimler, Sosyal Siyaset-Siyasal İlimler, Siyaset ve İdare, Siyaset ve İdari Bilimler, Siyaset ve Yönetim, Sosyal Siyaset-Siyasi İlimler, Toplumsal ve Siyasal Bilimler) veya İngilizce Mütercim ve Tercümanlık (Çeviribilim (İngilizce), Mütercim-Tercümanlık (İngilizce), Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik) lisans.

11 Merkez Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için Erkek adayların Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartına (silahlı ibareli) sahip olmak. 18 yaşını doldurmuş ve 30 yaşından gün almamış olmak. Gece ve gündüz, iç ve dış mekanda ve vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak. 170 cm’den kısa boylu olmamak.

6 Merkez Destek Personeli alımı için (Temizlik Personeli) Kadın adayların Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak.

12 Merkez Destek Personeli alımı için (Temizlik Personeli) Erkek adayların Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak.

12 Merkez Destek Personeli alımı için (Şoför) Kadın/Erkek adayların Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. en az B sınıfı, 01/01/2016 tarihi sonrası itibarıyla ise D1 sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

6 Merkez Destek Personeli alımı için (Yiyecek İçecek Hizmetleri) Kadın/Erkek adayların Liselerin Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı ve Dalından mezun olmak.

64 Taşra Aile Sosyal Destek Personeli alımı için (ASDEP) (Aile ve Tüketici Bilimleri) Kadın/Erkek adayların Aile ve Tüketici Bilimleri (Ev Ekonomisi, Ev İdaresi ve Aile Ekonomisi, Ev İş ve Ev Ekonomisi) lisans.

65 Taşra Aile Sosyal Destek Personeli alımı için (ASDEP) (Çocuk Gelişimi) Kadın/Erkek adayların Çocuk Gelişimi (Çocuk Sağlığı ve Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi) lisans.

335 Taşra Aile Sosyal Destek Personeli alımı için (ASDEP) (Psikoloji) Kadın/Erkek adayların Psikoloji lisans.

175 Taşra Aile Sosyal Destek Personeli alımı için (ASDEP) (PDR) Kadın/Erkek adayların Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık lisans.

398 Taşra Aile Sosyal Destek Personeli alımı için (ASDEP) (Sosyal Hizmet) Kadın/Erkek adayların Sosyal Hizmet (Sosyal Çalışma ve Sosyal Hizmetler) lisans.

85 Taşra Aile Sosyal Destek Personeli alımı için (ASDEP) (Sosyoloji) Kadın/Erkek adayların Sosyoloji (İnsan ve Toplum Bilimleri) lisans.

277 Taşra Sosyal Çalışmacı alımı için Kadın/Erkek adayların Sosyal Hizmet (Sosyal Çalışma ve Sosyal Hizmetler) lisans.

60 Taşra Sosyal Çalışmacı alımı için Kadın adayların Sosyal Hizmet (Sosyal Çalışma ve Sosyal Hizmetler) lisans.

22 Taşra Sosyal Çalışmacı alımı için Erkek adayların Sosyal Hizmet (Sosyal Çalışma ve Sosyal Hizmetler) lisans.

196 Taşra Psikolog alımı için Kadın/Erkek adayların Psikoloji lisans.

51 Taşra Psikolog alımı için Kadın adayların Psikoloji lisans.

9 Taşra Psikolog alımı için Erkek adayların Psikoloji lisans.

43 Taşra Çocuk Gelişimcisi alımı için Kadın/Erkek adayların Çocuk Gelişimi (Çocuk Sağlığı ve Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi) lisans programlarının birinden mezun olmak,

36 Taşra Çocuk Gelişimcisi alımı için Kadın adayların Çocuk Gelişimi (Çocuk Sağlığı ve Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi) lisans.

7 Taşra Çocuk Gelişimcisi alımı için Erkek adayların Çocuk Gelişimi (Çocuk Sağlığı ve Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi) lisans.

61 Taşra Öğretmen alımı için Kadın/Erkek adayların Yükseköğretim kurumlarının; Sınıf Öğretmenliği, Özel Eğitim Öğretmenliği (Zihin Engelliler Öğretmenliği, Görme Engelliler Öğretmenliği, İşitme Engelliler Öğretmenliği), Üstün Zekalılar Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği (Anaokulu Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Öğretmenliği, Okul Öncesi ve Çocuk Gelişimi Öğretmenliği), Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmenliği lisans.

24 Taşra Öğretmen alımı için Kadın adayların Yükseköğretim kurumlarının; Sınıf Öğretmenliği, Özel Eğitim Öğretmenliği (Zihin Engelliler Öğretmenliği, Görme Engelliler Öğretmenliği, İşitme Engelliler Öğretmenliği), Üstün Zekalılar Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği (Anaokulu Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Öğretmenliği, Okul Öncesi ve Çocuk Gelişimi Öğretmenliği, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmenliği lisans.

29 Taşra Öğretmen alımı için Erkek adayların Yükseköğretim kurumlarının; Sınıf Öğretmenliği, Özel Eğitim Öğretmenliği (Zihin Engelliler Öğretmenliği, Görme Engelliler Öğretmenliği, İşitme Engelliler Öğretmenliği), Üstün Zekalılar Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği (Anaokulu Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Öğretmenliği, Okul Öncesi ve Çocuk Gelişimi Öğretmenliği, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmenliği lisans.

10 Taşra Öğretmen alımı için (Özel Eğitim) Kadın adayların Yükseköğretim kurumlarının; Özel Eğitim Öğretmenliği (Zihin Engelliler Öğretmenliği, Görme Engelliler Öğretmenliği, İşitme Engelliler Öğretmenliği), Üstün Zekalılar Öğretmenliği lisans.

16 Taşra Fizyoterapist alımı için Kadın/Erkek adayların Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Fizyoterapi) lisans.

10 Taşra Hemşire alımı için Kadın/Erkek adayların Hemşirelik (Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri, Sağlık Memurluğu) lisans.

49 Taşra Hemşire alımı için Kadın adayların Hemşirelik (Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri, Sağlık Memurluğu) lisans.

6 Taşra Hemşire alımı için Erkek adayların Hemşirelik (Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri, Sağlık Memurluğu) lisans.

79 Taşra Diğer Sağlık Personeli alımı için Kadın/Erkek adayların Hemşirelik (Sağlık Teknikerliği, Sağlık Memurluğu), Ebelik veya İlk ve Acil Yardım (Acil Bakım Teknikerliği, Acil Tıp Teknikerliği, Acil Yardım, Acil Yardım Teknikerliği, Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği, Ambulans ve Acil Yardım, Paramedik) önlisans.

12 Taşra Diğer Sağlık Personeli alımı için Kadın adayların Hemşirelik (Sağlık Teknikerliği, Sağlık Memurluğu), Ebelik veya İlk ve Acil Yardım (Acil Bakım Teknikerliği, Acil Tıp Teknikerliği, Acil Yardım, Acil Yardım Teknikerliği, Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği, Ambulans ve Acil Yardım, Paramedik) önlisans.

4 Taşra Diğer Sağlık Personeli alımı için Erkek adayların Hemşirelik (Sağlık Teknikerliği, Sağlık Memurluğu), Ebelik veya İlk ve Acil Yardım (Acil Bakım Teknikerliği, Acil Tıp Teknikerliği, Acil Yardım, Acil Yardım Teknikerliği, Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği, Ambulans ve Acil Yardım, Paramedik) önlisans.

4 Taşra Diğer Sağlık Personeli alımı için (Ergoterapi) Kadın/Erkek adayların Ergoterapi lisans programından mezun olmak,

2 Taşra Diğer Sağlık Personeli alımı için (Ergoterapi) Kadın adayların Ergoterapi lisans.

2 Taşra Diğer Sağlık Personeli alımı için (Ergoterapi) Erkek adayların Ergoterapi lisans.

99 Taşra Mühendis alımı için Kadın/Erkek adayların Elektrik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Elektrik ve Elektronik Mühendisliği) veya Makine Mühendisliği (Makine ve İmalat Mühendisliği, Makine ve Malzeme Mühendisliği) veya İnşaat Mühendisliği lisans.

27 Taşra Mimar alımı için Kadın/Erkek adayların Mimarlık lisans.

3 Taşra Şehir Plancısı alımı için Kadın/Erkek adayların Şehir ve Bölge Planlama (Bölge Planlama, Şehircilik) lisans programlarından mezun olmak.

9 Taşra Tekniker alımı için Erkek adayların Elektrik (Elektrik Teknolojisi, Elektrik Makineleri Bakım ve Onarımı, Elektrik, Makine, Tamir ve Bakım, Endüstriyel Elektrik) veya Elektronik Teknolojisi (Elektrik ve Elektronik Teknolojisi, Elektrik-Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknikerliği, Elektronik, Elektronik Yüksek Teknisyenliği, Endüstriyel Elektronik, Endüstriyel Elektronik Teknikerliği, Endüstriyel Elektronik Teknolojisi) veya Doğalgaz ve Tesisatı Teknolojisi (Doğalgaz Isıtma, Doğalgaz Isıtma ve Sıhhiyat Tesisleri Teknikeri, Doğalgaz ve Boru Hatları Teknolojisi, Doğalgaz, Isıtma ve Sıhhi Tesisat, Gaz ve Tesisatı Teknolojisi, Isıtma ve Sıhhi Tesisat Teknolojisi, Sıhhi Tesisat Teknolojisi, Sıhhi Tesisat ve Doğalgaz) veya Yapı Tesisat Teknolojisi (Yapı Donatım Teknolojisi, Tesisat Teknolojisi, Yapı İnşaat) önlisans. Cinsiyeti erkek olmak.

70 Taşra Avukat alımı için Kadın/Erkek adayların Hukuk lisans.

40 Taşra Büro Personeli alımı için (Adalet-Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği) Kadın/Erkek adayların Adalet (Hukuk, Adalet Meslek Eğitimi) veya Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği önlisans.

125 Taşra Büro Personeli alımı için (Muhasebe ve Vergi Uygulamaları veya Maliye) Kadın/Erkek adayların Muhasebe ve Vergi Uygulamaları (Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme Muhasebe, Muhasebe, Muhasebe ve Finans, Muhasebe ve Finansman, Muhasebe ve Uygulamaları) veya Maliye (Maliye-Muhasebe) önlisans.

16 Taşra Büro Personeli alımı için (Muhasebe ve Vergi Uygulamaları veya Maliye) Kadın adayların Muhasebe ve Vergi Uygulamaları (Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme Muhasebe, Muhasebe, Muhasebe ve Finans, Muhasebe ve Finansman, Muhasebe ve Uygulamaları) veya Maliye (Maliye-Muhasebe) önlisans.

16 Taşra Büro Personeli alımı için (Muhasebe ve Vergi Uygulamaları veya Maliye) Erkek adayların Muhasebe ve Vergi Uygulamaları (Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme Muhasebe, Muhasebe, Muhasebe ve Finans, Muhasebe ve Finansman, Muhasebe ve Uygulamaları) veya Maliye (Maliye-Muhasebe) önlisans.

20 Taşra Büro Personeli alımı için (Bilgisayar Programcılığı) Kadın/Erkek adayların Bilgisayar Programcılığı (Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar Teknikerliği ve Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Web Teknolojileri ve Programlama) önlisans.

113 Taşra Büro Personeli alımı için Kadın/Erkek adayların İktisat, İşletme, Maliye, Ekonometri, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Bankacılık ve Finans, Uluslararası Ticaret ve Finans, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Yönetim Bilişim Sistemleri lisans.

10 Taşra Büro Personeli alımı için Kadın adayların İşletme, İktisat, Maliye, Ekonometri, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Bankacılık ve Finans, Uluslararası Ticaret ve Finans, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Yönetim Bilişim Sistemleri lisans.

19 Taşra Yurt Yönetim Personeli alımı için Kadın/Erkek adayların Yükseköğretim kuramlarının lisans düzeyinde eğitim veren Sosyal Hizmet (Sosyal Çalışma ve Sosyal Hizmetler), Psikoloji, Sosyoloji (İnsan ve Toplum Bilimleri), Çocuk Gelişimi (Çocuk Sağlığı ve Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi), Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik ve Aile ve Tüketici Bilimleri (Ev Ekonomisi, Ev İdaresi ve Aile Ekonomisi, Ev İş ve Ev Ekonomisi) bölümlerinin birinden mezun olmak.

22 Taşra Yurt Yönetim Personeli alımı için Kadın adayların Yükseköğretim kuramlarının lisans düzeyinde eğitim veren Sosyal Hizmet (Sosyal Çalışma ve Sosyal Hizmetler), Psikoloji, Sosyoloji (İnsan ve Toplum Bilimleri), Çocuk Gelişimi (Çocuk Sağlığı ve Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi), Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik ve Aile ve Tüketici Bilimleri (Ev Ekonomisi, Ev İdaresi ve Aile Ekonomisi, Ev İş ve Ev Ekonomisi) bölümlerinin birinden mezun olmak.

6 Taşra Yurt Yönetim Personeli alımı için alımı için Yükseköğretim kurumlarının lisans düzeyinde eğitim veren Sosyal Hizmet (Sosyal Çalışma ve Sosyal Hizmetler), Psikoloji, Sosyoloji (İnsan ve Toplum Bilimleri), Çocuk Gelişimi (Çocuk Sağlığı ve Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi), Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik ve Aile ve Tüketici Bilimleri (Ev Ekonomisi, Ev İdaresi ve Aile Ekonomisi, Ev İş ve Ev Ekonomisi) bölümlerinin birinden mezun olmak.

167 Taşra Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için Kadın/Erkek adayların Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartına (silahlı ibareli) sahip olmak. 18 yaşını doldurmuş ve 35 yaşından gün almamış olmak.

220 Taşra Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartına (silahlı ibareli) sahip olmak. 18 yaşını doldurmuş ve 35 yaşından gün almamış olmak.

312 Taşra Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için Erkek adayların Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartına (silahlı ibareli) sahip olmak. 18 yaşını doldurmuş ve 35 yaşından gün almamış olmak. Gece ve gündüz, iç ve dış mekanda ve vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak.

73 Taşra Destek Personeli (Bakım Personeli) alımı için Kadın adayların Liselerin Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı ve dalından mezun olmak.

144 Taşra Destek Personeli (Çocuk Bakıcısı) alımı için Kadın/Erkek adayların Liselerin Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı ve dalından mezun olmak. 25 yaşını doldurmuş olmak.

726 Destek Personeli Taşra (Çocuk Bakıcısı) alımı için alımı için Kadın Liselerin Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı ve dalından mezun olmak. 25 yaşını doldurmuş olmak.

414 Taşra Destek Personeli (Çocuk Bakıcısı) alımı için Erkek adayların Liselerin Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı ve dalından mezun olmak. 25 yaşını doldurmuş olmak.

546 Taşra Destek Personeli (Engelli Bakıcısı) alımı için Kadın adayların Liselerin Hasta ve Yaşlı Hizmetleri alanı ve dalından mezun olmak.

597 Taşra Destek Personeli (Engelli Bakıcısı) alımı için Erkek adayların Liselerin Hasta ve Yaşlı Hizmetleri alanı ve dalından mezun olmak. Aşağıda özetle belirtilen görevleri yapar

717 Taşra Destek Personeli (Yaşlı Bakıcısı) alımı için Kadın adayların Liselerin Hasta ve Yaşlı Hizmetleri alanı ve dalından mezun olmak.

710 Taşra Destek Personeli (Yaşlı Bakıcısı) alımı için Erkek adayların Liselerin Hasta ve Yaşlı Hizmetleri alanı ve dalından mezun olmak.

46 Taşra Destek Personeli (Şoför) Kadın/Erkek adayların Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. en az B sınıfı, 01/01/2016 tarihi sonrası itibarıyla ise D1 sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

39 Taşra Destek Personeli (Temizlik Personeli) alımı için Kadın/Erkek adayların Lise.

268 Taşra Destek Personeli (Temizlik Personeli) alımı için Kadın adayların Lise.

158 Taşra Destek Personeli (Temizlik Personeli) alımı için Erkek adayların Lise.

11 Taşra Destek Personeli (Aşçı-Aşçı Yardımcısı) alımı için Kadın adayların Aşçılık (Hazır Yemek ve Aşçılık, Mutfak Yönetimi, Yemek Pişirme Teknikleri, Gastronomi ve Mutfak Sanatları) önlisans.

23 Taşra Destek Personeli (Bakım Onarım) alımı için Kadın/Erkek adayların Liselerin İnşaat Teknolojisi Alanı ve Dalları, Ahşap Teknolojisi Alanı - Ahşap Yapı (Doğramacılık) Dalı, Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı ve Dalları, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı ve Dallarının birinden mezun olmak şartı var.

Aile Bakanlığı memur alımı başvuruları

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde farklı ünvanlarda 8 BİN kamu personel alımı için başvurular 11 Mart 2024 tarihine kadar olacak. Adaylar kariyer kapısı internet adresinden başvurularını yapabileceklerdir. Adaylar sadece bir unvan ve pozisyona başvuru yapabilir.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur alımı başvuru kılavuzu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum