Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kadrolu Memur Alımı Yarın Başlıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kadrolu Memur Alımı Yarın Başlıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 2024 yılı kadrolu memur alımı başvuruları alınacak. Online olarak süreç yarın başlıyor. Adaylar tüm hususları bu yazımızdan inceleyebilir.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde kadrolu memur alımı başvuruları alınacak. Adaylar GİH sınıfı kadrolar için başvuru yapabileceklerdir. Farklı mezuniyetlerden Bakanlık memur alımına dair tüm hususları hemen KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladığımız bu haberimizden inceleyebilirsiniz.

Kamu personel alımı başvuru genel şartları nelerdir?

Başvuru için 657 sayılı DMK’daki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, KPSS’den en az 80 almak, 35 yaşını doldurmamış olmak, sağlık durumunun yurdun her yerinde görev yapmaya ve her türlü iklim koşullarında yolculuk etmeye elverişli bulunmak şartları var.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı memur alımı mezuniyetler ve kontenjanları

18 kontenjan “Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri mezunlarından” olacak. 2 kadro da “Sosyal Hizmet, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Çocuk Gelişimi, Psikoloji, Sosyoloji” alanlarından olacak.

Kamu memur alımı süreci

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde kadrolu memur alımı için başvurular 8 Ocak Pazartesi başlayacak. Adaylar başvurularını e-Devlet internet şifresi ile online olarak yapabileceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum