Altı Bakanlık 2.073 Sözleşmeli-Kadrolu Memur Alımı Başvuruları

Altı Bakanlık 2.073 Sözleşmeli-Kadrolu Memur Alımı Başvuruları

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı bünyesinde yeni memur personel alımları açıklandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 450 memur alımı, Adalet Bakanlığı 64 memur alımı, Kültür ve Turizm Bakanlığı 30 memur alımı, Hazine ve Maliye Bakanlığı 4 memur alımı, Milli Savunma Bakanlığı 15 memur alımı, Milli Eğitim Bakanlığı 10 memur alımı ve Ticaret Bakanlığı 1.500 memur alımı olmak üzere 2.073 yeni kadrolara başvurular alınıyor. Tüm detaylar bu haberimizde.

Milli Eğitim Bakanlığı 10 memur alımı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından güncel ve KPSS şartsız memur alımı başvuruları alınacak. Yarın başlayacak atamalar için süreç online olarak işleyecek. Adaylar MEB personel alımı başvurularını 2-6 Ekim 2023 tarihlerinde yapabileceklerdir. Gerekli iş ve işlemleri kamu personeli alımı internet sayfamızda ayrıca bulabilirsiniz.

Milli Savunma Bakanlığı 15 memur alımı

Milli Savunma Bakanlığı MSB bünyesinde kadrolu 15 müfettiş yardımcısı alımı yapılacak. KPSS 70 puan şartı olan kadrolu memur alımı için 2 farklı alandan olmak üzere mezuniyet şartları var. Başvurular 1 Ekim 2023 tarihi bugün içerisinde online olarak yapılması gerekiyor. Tüm detayları kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 4 memur alımı

Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde kadrolu 4 uzman personel alımı başvuruları alınacak. Sınavlar 30 Ekim ile 3 Kasım 2023 tarihlerinde olacak. Başvurularda KPSS'den en az 80 puan şartı var. Başvurular 15 Ekim 2023 tarihine kadar yapılabilecektir.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 30 memur alımı

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde ilk ilanda 30 Kültür ve Turizm Uzman Yardımcısı alımı yapılacak. Başvurular yarın alınmaya başlıyor. Adaylar GİH sınıfı 9. derece memur alımı için başvurularını 2-16 Ekim 2023 tarihleri arasında yapabilecektir. Diğer hususlara kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

Adalet Bakanlığı 64 memur alımı

Adalet Bakanlığı tarafından 3 farklı ilana başvurular devam ediyor. 4 Ekim'e kadar sürecek Bakanlık memur alımı için adaylardan bilişim personeli kadroları için KPSS şartı yokken, diğer kadrolar için KPSS 60 puan isteniyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 450 memur alımı

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde 450 yeni sanatçı personel alımı açıklandı. 450 kadro için KPSS şartı aranmıyor. Atamalar mülakatsız direkt olacak. Başvuru iş ve işlemleri 14 Ekim 2023 tarihine kadar online olarak yapılabilecektir.

Ticaret Bakanlığı 1.500 memur alımı

Ticaret Bakanlığı tarafından 1.500 yeni memur alımı açıklandı. Başvurular ÖSYM'de alınacak ve direkt KPSS puanı ile olacak. KPSS kılavuzu için tarih verilmezken önümüzdeki günlerde ilan yayımlanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum