ASELSAN 24 Alanda İş İlanları Yayımlandı! KPSS Şartsız Başvuru Ekranı

ASELSAN 24 Alanda İş İlanları Yayımlandı! KPSS Şartsız Başvuru Ekranı

ASELSAN’a 2024 yılı yeni personel alımı başvuruları açıklandı. 24 farklı alanda ASELSAN personel alımı başvuruları, şartları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

ASELSAN bünyesinde yeni personel alımları yapılacak. 24 farklı alanda olmak üzere ASELSAN personel alımı iş ilanları yayımlandı. 2024 yıl Şubat personel alımı başvuruları kapsamında ASELSAN iş ilanlarına başvurular, şartlar ve tüm detayları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu yazımızda hazırladık.

Aselsan personel alımı yapılacak alanlar

Donanım Isıl Tasarım ve Analiz Mühendisi, Enerji Sistemleri Sistem Test Mühendisi, Donanım ve Sistem Test Tasarım Mühendisi, Elektrikli Araç Sistemleri Sistem Mühendisi, Haberleşme Elektronik Harp Sistem Mühendisi, Elektronik Mühendisi (Radar ve Elektronik Harp Sistemleri Projeleri), Süreç Tasarım Mühendisi, DevOps Mühendisi, Soğutucu Sistem Mühendisi, RF / Mikrodalga Tasarım Mühendisi, Platform Entegrasyon Sistem Tasarım ve Uçuşa Elverişlilik Mühendisi, Test Mühendisi, Akustik Sistemler Sistem Mühendisi, Uygulama Yazılımları Mühendisi, Bilgi Teknolojileri Tümleşik İletişim Sistemleri Mühendisi, Gömülü Yazılım Geliştirme Mühendisi, Silah Sistemleri Sistem Mühendisi, Tasarım Kalite Mühendisi, Güç Elektroniği Mühendisi, Program Kalite Mühendisi, Komponent ve Güvenilirlik Mühendisi, Radar Sistem Mühendisi, Isıl Tasarım/Analiz Mühendisi, Lazer Mesafe Ölçer Algoritma Tasarım Mühendisi.

Personel alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

Donanım Isıl Tasarım ve Analiz Mühendisi alımı için Üniversitelerin Makina Mühendisliği, bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Enerji Sistemleri Sistem Test Mühendisi alımı için Üniversitelerin Elektrik/Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Donanım ve Sistem Test Tasarım Mühendisi alımı için Üniversitelerin Elektrik-Elektronik, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Elektrikli Araç Sistemleri Sistem Mühendisi alımı için

Üniversitelerin Elektrik, Elektronik, Bilgisayar, Kontrol ve Otomasyon, Makine ve Mekatronik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Haberleşme Elektronik Harp Sistem Mühendisi alımı için Üniversitelerin 4 yıllık Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Elektronik Mühendisi (Radar ve Elektronik Harp Sistemleri Projeleri) alımı için Elektrik Elektronik, Elektronik ve Haberleşme branşlarından mezun veya bu dönem mezun olacak olmak.

Süreç Tasarım Mühendisi alımı için Üniversitelerin Elektrik-Elektronik, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

DevOps Mühendisi alımı için Üniversitelerin Mühendislik fakültelerinden mezun olmak gerekiyor.

Soğutucu Sistem Mühendisi alımı için Üniversitelerin Makina Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği veya Elektronik Mühendisliği lisans bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

RF / Mikrodalga Tasarım Mühendisi alımı için Üniversitelerin Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Platform Entegrasyon Sistem Tasarım ve Uçuşa Elverişlilik Mühendisi alımı için

Üniversitelerin Makine, Havacılık ve Uzay, Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Test Mühendisi alımı için Üniversitelerin Elektrik-Elektronik, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği veya Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Akustik Sistemler Sistem Mühendisi alımı için Üniversitelerin Elektrik-Elektronik mühendisliği bölümünden mezun olmak gerekiyor.

Uygulama Yazılımları Mühendisi alımı için Üniversitelerin Bilgisayar, Elektrik-Elektronik, Elektronik ve Haberleşme ya da Telekomünikasyon Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Bilgi Teknolojileri Tümleşik İletişim Sistemleri Mühendisi Üniversitelerin Elektrik/Elektronik, Bilgisayar, Haberleşme Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Gömülü Yazılım Geliştirme Mühendisi alımı için Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Silah Sistemleri Sistem Mühendisi alımı için Üniversitelerin Makina Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Tasarım Kalite Mühendisi alımı için Üniversitelerin Makine, Elektrik Elektronik, Elektronik Haberleşme, Bilgisayar Mühendisliği fakültelerinden mezun olmak gerekiyor.

Güç Elektroniği Mühendisi alımı için Üniversitelerin Elektrik Müh, Elektronik Müh., Elektrik-Elektronik Müh. ve Elektronik Haberleşme Müh. ile ilgili lisans/yüksek lisans düzeyinde eğitim veren bölümlerden mezun olmak gerekiyor.

Program Kalite Mühendisi alımı için Üniversitelerin Makine, Elektrik Elektronik, Bilgisayar, Havacılık ve Uzay Mühendisliği fakültelerinden mezun olmak gerekiyor.

Komponent ve Güvenilirlik Mühendisi alımı için Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olmak gerekiyor.

Radar Sistem Mühendisi alımı için Üniversitelerin 4 yıllık Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği veya dengi bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Isıl Tasarım/Analiz Mühendisi alımı için Üniversitelerin Makine Mühendisliği, Havacılık ve Uzay Mühendisliği ve Uçak Mühendisliği bölümlerinden lisans derecesine sahip,

Lazer Mesafe Ölçer Algoritma Tasarım Mühendisi alımı için Üniversitelerin Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümlerinden yüksek lisans/doktora seviyesinde mezun ya da bu programlara devam eden,

Güncel personel alımı başvuruları

Adaylar Şubat ayı itibarıyla ASELSAN iş başvurularını online olarak yapabileceklerdir. Başvurulara dair tüm detayları ASELSAN kariyer sistemi üzerinden inceleyebilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum