ASELSAN Güncel İş İlanları Başvuruları! 16 Farklı Alanda Başvuru Ekranı

ASELSAN Güncel İş İlanları Başvuruları! 16 Farklı Alanda Başvuru Ekranı

Aselsan’a başvurular 16 farklı iş ilanı için yapılıyor. Güncel personel alımları başvuruları süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte detayların yer aldığı haberimiz.

ASELSAN tarafından güncel 16 farklı iş ilanına başvurular alınıyor. Ağustos ayı Aselsan iş ilanı başvuru süreci, şartları ve tüm detayları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu haberimizde hazırladık. İşte detaylar.

ASELSAN personel alımı yapılacak alanlar

Elektronik Mühendisi (Radar ve Elektronik Harp Sistemleri Projeleri), Proje Mühendisi, Komponent ve Güvenilirlik Mühendisi, Hava ve Füze Sistem Mühendisi, Sistem Mühendisi, Gömülü Yazılım Tasarım Mühendisi, C# Backend Yazılım Mühendisi, Çevre Yönetimi Mühendisi, Proje Mühendisi, Malzeme ve Güvenilirlik Mühendisi, Komponent Mühendisi, Kompozit Prototip Geliştirme Mühendisi, Güç Elektroniği Mühendisi, ABAP / FIORI Yazılım Geliştirme Uzmanı, Distribütör ve Bayi Kanalı Yöneticisi, Baskı Devre Kart (BDK) Tasarım Mühendisi olmak üzere 16 farklı alanda ASELSAN iş ilanlarına başvurular başladı.

Güncel personel alımı kriterleri nelerdir?

Elektronik Mühendisi (Radar ve Elektronik Harp Sistemleri Projeleri) alımı için Elektrik Elektronik, Elektronik ve Haberleşme branşlarından mezun adaylar başvurabilir.

Proje Mühendisi alımı için Üniversitelerin Elektrik-Elektronik, Haberleşme, Havacılık-Uzay, Makina ve Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun adaylar başvurabilir.

Komponent ve Güvenilirlik Mühendisi alımı için Elektrik-Elektronik Mühendisliği ya da Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümlerinden mezun adaylar başvurabilir.

Hava ve Füze Sistem Mühendisi alımı için Elektrik/Elektronik Mühendisliği veya Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinden mezun adaylar başvurabilir.

Sistem Mühendisi alımı için Üniversitelerin Elektrik-Elektronik, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümlerinden mezun adaylar başvurabilir.

Gömülü Yazılım Tasarım Mühendisi alımı için Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun adaylar başvurabilir.

C# Backend Yazılım Mühendisi alımı için Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği vb. bölümlerinden mezun adaylar başvurabilir.

Çevre Yönetimi Mühendisi alımı için Üniversitelerin Mühendislik, Kimya veya Biyoloji bölümlerinden mezun adaylar başvurabilir.

Proje Mühendisi alımı için Elektrik/Elektronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği ve Uzay Havacılık Mühendisliği branşlarından birinde lisans derecesine sahip olmak gerekiyor.

Malzeme ve Güvenilirlik Mühendisi alımı için Üniversitelerin Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Makina Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği veya Fizik Mühendisliği bölümlerinden mezun adaylar başvurabilir.

Komponent Mühendisi alımı için Üniversitelerin Mühendislik bölümlerinden mezun (tercihen Elektronik Mühendisliği) olmak gerekiyor.

Kompozit Prototip Geliştirme Mühendisi alımı için Üniversitelerin tercihen Makine veya Havacılık ve Uzay Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Güç Elektroniği Mühendisi alımı için Üniversitelerin Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun adaylar başvurabilir.

ABAP / FIORI Yazılım Geliştirme Uzmanı alımı için Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği veya ilgili bölümlerden mezun adaylar başvurabilir.

Distribütör ve Bayi Kanalı Yöneticisi alımı için Mühendislik veya İktisadi ve İdari Bilimler alanlarından birinde lisans derecesine sahip olmak gerekiyor.

Baskı Devre Kart (BDK) Tasarım Mühendisi alımı için Üniversitelerin Elektrik-Elektronik Mühendisliği veya ilgili alanlarda lisans derecesine sahip olmak gerekiyor.

Güncel iş ilanları başvuru süreci

ASELSAN bünyesinde 16 alanda iş ilanlarına başvurular hemen aşağıdaki ekran üzerinden çevrim içi olarak yapılabilir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum