B Ehliyetli Güncel Personel Alımı! Kızılay KPSS Şartsız Başvuru Ekranı

B Ehliyetli Güncel Personel Alımı! Kızılay KPSS Şartsız Başvuru Ekranı

Türk Kızılay’ı bünyesinde “Nakit Transfer Sorumlusu” personel alımı açıklandı. B ehliyetin yettiği personel alımında KPSS şartı da yok. Detaylar ve tüm süreç bu yazımızda.

KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu yazımızda Türk Kızılay’ı için “Nakit Transfer Sorumlusu” alımı ilanını hazırladık. B ehliyeti olan adayların başvuru yapabileceği iş ilanına başvurular başladı. İşte tüm şartlar, süreç ve detayların yer aldığı haberimiz.

Personel alımı başvuru şartları nelerdir?

iyi seviyede İngilizce bilen (okuma-yazma-konuşma), tercihen Bankacılık veya Finans sektöründe en az 1 yıl deneyimli, analiz, yorumlama ve raporlama yapabilen, MS Office programlarını ileri seviyede kullanabilen ve ileri seviyede Excel bilen, tercihen R, Python gibi istatistiksel araçları kullanabilen, problem çözme ve analitik düşünme becerisine sahip, ekip çalışmasına yatkın, seyahat engeli bulunmayan ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek adaylar başvurabilir.

İş ilanı nitelikleri nelerdir?

Lisans mezunu, B sınıfı sürücü belgesine sahip aktif araç kullanabilen, askerlik hizmetini tamamlamış olan adaylar iş ilanına başvuru yapabilir.

Kızılay iş ilanı başvuru süreci nasıl işler?

Türk Kızılay’ı tarafından güncel iş ilanına başvurular alınmaya başladı. Adaylar başvurularını hemen internetten yapabileceklerdir. Başvuru işlemleri sadece online olarak 21 Mayıs 2024 tarihine kadar online başvuru işlemleri yapılabilecek.

Kızılay personel alımı başvuru ekranı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum