B Sınıfı Ehliyetli Kadrolu Devlet İşçisi Alımı! Başvurular İŞKUR’da

B Sınıfı Ehliyetli Kadrolu Devlet İşçisi Alımı! Başvurular İŞKUR’da

Kamu kurumu bünyesinde görev yapmak üzere B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve diğer belirtilen şartları taşıyan Kadrolu Kamu Personeli istihdam edilecektir.

Farklı 2 Kurum bünyesinde tam zamanlı ve kadrolu Muhasebe Uzmanı ve Muhasebe Elemanı olarak görev yapacak kadrolu Devlet İşçisi alımı gerçekleştirilecektir.

Kadrolu Devlet İşçisi İş Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

Kadrolu ve tam zamanlı istihdam edilmek üzere 2 Devlet işçisi alımı için başvuru ekranı açıldı. Son başvuru günü ise 5 Temmuz 2024 tarihi olarak belirtilmektedir.

Kamu Personeli Devlet İşçisi Alımı Gerekli Belgeler Neler?

Muhasebe Uzmanı alımı için KPSS P12 sınav sonuç belgesi, B sınıfı sürücü belgesi, İlgili bölümlerden birinden mezun olduğuna dair diploma veya Mezuniyet belgesi

Muhasebe Elemanı alımı için; SGK kayıtlarına göre 4311 meslek kodlu (MUHASEBE ELEMANI) mesleğinde en az 5 yıl çalışmış olmak VE SGK hizmet dökümlerine sahip olmak.5 yıllık B sınıfı ehliyete sahibi olunması gerekmektedir. Muhasebe alanında eğitim aldığını TRANSKRİP belgesi ile belgelendirmek.

Devlet İşçisi Alımı Başvuru Şartları Neler?

Yusuf izzettin Grup Köyleri İçme suyu Birliği Muhasebe Elemanı alımı için en az Lise ve dengi okul mezunu olmak. B sürücü belgesine sahip olmak. En fazla lisans mezunu olmak. 18 ile 40 yaş aralığında olmak. Muhasebe eğitimi aldığını belgeleyebilmek. İŞKUR İş İlan No (00008381708)

Bayramiç Ezine Sulama Birliği Muhasebe Uzmanı alımı; İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler, Sosyal Bilimler Fakültelerinden birinden mezun olmak. 18 ile 35 yaş aralığında olmak. KPSS P12 puan türünde en az 60 Puan almış olmak. B sürücü belgesine sahip olmak. İŞKUR İş İlan No (00008382946)

Kamu Personeli Kadrolu Devlet İşçisi Alımı Müracaatları Nasıl Yapılacak?

Farklı 2 kurum için istihdam edilecek Muhasebe Uzmanı ve Muhasebe Elemanı istihdamı için müracaatlar İŞKUR telefon hattı 170 numarasından İŞKUR İnternet sitesi üzerinden ve İŞKUR Hizmet noktalarından tamamlanabilecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.