Bakan Müjdeledi! 2024 Yılı 2.392 Yeni Kamu Personeli Alımı Yapılacak

Bakan Müjdeledi! 2024 Yılı 2.392 Yeni Kamu Personeli Alımı Yapılacak

Aile Bakanı Göktaş’tan son dakika açıklamasında 2 bin 392 yeni kamu personeli alımı başvurularının alınacağı müjdesi verildi. İşte yeni memur alımına dair tüm detaylar

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdenir Göktaş tarafından bugün yapılan son dakika yeni personel alımı açıklamasında yeni rakam açıklandı. Bakan Göktaş 2024 yılında yeni 2 bin 392 kamu personeli alımı yapılacağının müjdesini verdi. İşte detaylar.

2.392 kamu personeli alımı

Bakan Göktaş tarafından yapılan açıklamada atamaların 2 bin 392 engelli adaylar arasından olacağı belirtildi. 2024 yılı itibarıyla yeni kadrolara başvurular için gerekli iş ve işlemlerin açıklanacağı ifade edildi.

Toplam 4.715 memur alımı yapılmış olacak

Açıklamada bir yıl içerisinde 4 bin 715 yeni kamu personeli alımının gerçekleştirilmiş olacağı müjdesi verildi. Şubat ayında yapılan atama ile birlikte toplamda bu sayıya ulaşılacağı ifade edildi.

2024 yılı bütçe görüşmeleri

Aile Bakanı Göktaş, Bakanlığının Genel Kurul'daki 2024 yılı bütçesi görüşmeleri için geldiği TBMM’de önemli açıklamaları gazetecilere belirtti. Bakan Göktaş son 21 yılda kamuda engelli memur alımının 12 kat artırıldığını ifade etti. EKPSS ve kura ile atamalara dair ilan sürecine girilince KAMU PERSONELİ ALIMI olarak ayrıca sizleri bilgilendireceğiz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum