Bakan Yineledi! 1.500 Yeni Personel Alımı-ÖSYM'de Yayımlanacak

Bakan Yineledi! 1.500 Yeni Personel Alımı-ÖSYM'de Yayımlanacak

Ticaret Bakanlığına 1.500 yeni kamu personeli alımı yapılacak. ÖSYM’de başvurular alınacak. İlan için geri sayım başladı. Bakan Bolat’tan son dakika önemli açıklamalar.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat tarafından kamuya bin 500 yeni personel alımı yapılacağı tekrar gündeme getirildi. Bakan özellikle enflasyonla mücadelede denetimlerde görev yapılacak. Tüm detayları, süreci KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu haberimizde bulabilirsiniz.

1500 memur alımı ÖSYM’de olacak

KPSS tercih kılavuzu kapsamında yeni tercih maratonu için geri sayım başladı. Bakan Bolat yaptığı açıklamada sektörlere ve ürünlere yönelik yönetmelikler çıkarılacağını belirtti. Bu kapsamda da tüm bunların uygulanmasının sağlanacağı ifade edildi.

Ticaret Bakanlığı memur alımı ilanı yayımlanıyor

Bakan özellikle açıklamasında çok yakında ÖSYM üzerinden KPSS ile 1500 memur alımını gerçekleştirip denetçi olarak eğitip piyasada denetimlerde görevlendirileceğini açıkladı. Bu kapsamda ilan sürecine her an girilmesi bekleniyor.

Ekim ayında ÖSYM’de KPSS kılavuzu yayımlanacak

Bakan’ın da daha önce belirttiği üzere ilanın Ekim ayı içerisinde yayımlanacağı ifade edilmişti. Bugün de Bakan Bolat 1500 personel alımına dair süreci yineleyerek ÇOK YAKINDA ilanın ÖSYM’de yayımlanacağı ve personel alımı sürecinin hızlıca tamamlanacağını ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum