Bakanlık 2.750 Memur Alımı Başvuruları Alınacak! Son Güncel Durum

Bakanlık 2.750 Memur Alımı Başvuruları Alınacak! Son Güncel Durum

Hazine ve Maliye Bakanlığı için açıklanan 2.750 memur alımı için son güncel durumu kamu personeli alımı olacak bu yazımızda hazırladık. İşte tüm detaylar.

Hazine ve Maliye Bakanlığına 2023 yılında 2 bin 750 yeni kamu personeli alımı yapılacak. Geciken atamaların başlatılması için konuyu gündeme getirdik. Bir önceki dönem açıklanan kadrolar için yeni Bakan Şimşek’in süreci başlatması için beklenti yüksek. İşte açıklamalar ve son güncel duruma dair KAMU PERSONELİ ALIMI olarak gündeme getirdiğimiz haberimiz.

Hazine Bakanlığına 2.750 memur alımı yapacak

Eski Bakan Nurettin Nebati’nin açıklamasından sonra yeni dönem Hükümet’teki Hazine ve Maliye Bakanlığı olarak sürecin başlatılması adaylar tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Bu kapsamda yeni Bakan Mehmet Şimşek’in bu süreci başlatması için KPSS adaylarının beklentisi yüksek.

Atamalar artık KPSS ile mülakatsız olacak

Bilindiği üzere Cumhurbaşkanlığı ve TBMM vekil seçimlerinden önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tüm kamu personeli alımlarının KPSS ile mülakatsız atama şeklinde olacağı belirtilmişti. Bu kapsamda bu 2.750 memur alımı da KPSS ile mülakatsız olacak.

2.750 kamu personeli alımı dağılımı nasıl olacak

Hazine ve Maliye Bakanlığına 2 bin 750 kadronun dağılımı 2 bin 700 Gelir Uzman Yardımıcısı ve 50 de Devlet Gelir Uzman yardımcısı olmak üzere GUY ve DGUY personel alımları şeklinde olacak. Sürece dair ilanlar gelir gelmez KAMU OERSONELİ ALIMI olarak sizleri anında bilgilendireceğiz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.