Bakanlık Açıktan 740 Devlet Personeli Alımı Yapacak! Kontenjanlar

Bakanlık Açıktan 740 Devlet Personeli Alımı Yapacak! Kontenjanlar

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından kadrolu 740 devlet memuru alımı başvuruları alınacak. 3 farklı ilan kapsamında başvuruları, süreci ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Hazine ve Maliye Bakanlığına memur alımı başvuruları 3 ilan için başlayacak. 300 kadro, 40 kadro ve 400 kadroluk olmak üzere kontenjanlar var. 740 devlet personeli alımı için başvuru süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu yazımızda KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 300 Memur Alımı

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından 300 kadroya memur alımı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı için olacak. 300 vergi müfettiş yardımcılığı alımına başvurular Şubat'ta başlıyor. KPSS 80 puan şartı ile adaylar 12-23 Şubat 2024 tarihlerinde başvuru yapabilirler.

Hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri endüstri mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği, elektrik mühendisliği, inşaat mühendisliği, makine mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, bilişim sistemleri mühendisliği, fizik mühendisliği, kimya mühendisliği, işletme mühendisliği, matematik mühendisliği mezunları başvurabilir.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/maliye-bakanligi-kadrolu-300-yeni-memur-alimi-kilavuzu-bugun-yayimlandi-2418h

Hazine ve Maliye Bakanlığı 40 Memur Alımı

Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığı için 40 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcısı alımı yapılacak. KPSS en az 75 puan ile adaylar başvurabilir. Hazine ve Maliye Uzman Yardımcısı alımına başvurular da 8 kadro için “Hukuk fakültesi” mezunu olmak gerekiyor. 32 kadro için “siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden” mezun olmak gerekmektedir.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 400 Memur Alımı

400 Defterdarlık Uzman Yardımcısı alımı taşra teşkilatı için olacak. Hazine ve Maliye Bakanlığının 400 Defterdarlık Uzman Yardımcısı alımında KPSS 65 puan şartı var. Başvuru için “ hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden” mezun olan adaylar başvuru yapabilecek.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/hazine-ve-maliye-bakanligi-kadrolu-440-yeni-memur-alimi-bugun-aciklandi-2466h

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.