Bakanlık En Az Lise KPSS Şartsız Güncel Memur Alımı Online Başvuru Alıyor

Bakanlık En Az Lise KPSS Şartsız Güncel Memur Alımı Online Başvuru Alıyor

Dışişleri Bakanlığı bünyesinde en az lise mezunlarının başvuru yapabileceği memur alımı başvuruları alınıyor. KPSS şartsız kimler başvuru yapabilir? İşte tüm detaylar.

Dışişleri Bakanlığı memur alımı başvuruları alınıyor. T.C. Münih Başkonsolosluğu için olacak sözleşmeli sekreter alımı için başvurularda KPSS şartı aranmıyor. KOSS şartsız başvuru tüm detaylarını, süreci ve şartları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu memur alımına kimler başvuru yapabilir?

Dışişleri Bakanlığı memur alımı için T.C. vatandaşı olmak şartı var. Ayrıca adayların 41 yaşından gün almamış olması, en az lise mezunu olması, askerlikle ilişiğinin bulunmaması, çok iyi derecede Almanca bilmesi şartı da var. Diğer tüm şartları ve bilgileri haberimizin en altındaki kılavuzda bulabilir ve inceleyebilirsiniz.

Dışişleri Bakanlığı personel alımı başvuru gerekli belgeler

Başvuru için hazırlanması gereken belgeler: özgeçmiş (CV), T.C. pasaportuna örneği ve işlem görmüş sayfaları, Nüfus cüzdanı veya T.C. kimlik kartı, diploma, askerlikle ilgili belge, fotoğraf isteniyor.

Kamu personeli alımı başvuru tarihleri

Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli sekreter alımları kapsamında “Münih Başkonsolosluğu” için süreç 14 Mayıs 2023 tarihi dahil olmak üzere yapılabilecektir. Adaylar başvurularına dair gerekli belgeleri de aşağıdaki kılavuzda yer alan adrese 19 Mayıs’a kadar iletmeleri gerekiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum