Bakanlık En Düşük 83.000 Lira Maaş Kamu Personel Alımı Başvuruları

Bakanlık En Düşük 83.000 Lira Maaş Kamu Personel Alımı Başvuruları

Bakanlık bünyesinde çok yüksek maaşlarla olmak üzere güncel kadrolara kamu personel alımı online başvuruları alınıyor. En düşük 83 bin lira maaş verilecek. İşte detaylar.

Enerji Tabii Kaynaklar Bakanlığı çok yüksek maaşlarla kamu personeli alımı yapıyor. 83 bin lira ile 166 bin lira arası maaşlar verilecek. Sözleşmeli güncel kamu personel alımı başvuruları, süreci ve tüm gerekli bilgileri KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu haberimizden inceleyebilirsiniz.

Kamu personel alımı şartları nelerdir?

657 sayılı DMK’daki şartlara haiz olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak şartları yer alıyor. Öte yandan KPSS istenmemektedir. Başvurularda adayların KSPS puanı yoksa veya belge ibraz etmiyorlarsa değerlendirme aşamasında en az 70 olarak baz alınacaklardır.

Sözleşmeli personel alımı başvuru nitelikleri

Başvuru için “Bilgisayar, yazılım, elektrik, elektronik, elektrik ve elektronik veya endüstri mühendisliklerinden" mezun olmak gerekiyor. Ayrıca 2 kat maaş ile diğer “fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen- edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik” mezunları da başvuru yapabilmektedir.

  • 1 Kıdemli Ağ Uzmanı alımı 4 kat maaşla,
  • 1 Ağ Uzmanı alımı 2 kat maaşla,
  • 1 CBS Yazılım Geliştirme Uzmanı alımı 2 kat maaşla,
  • 1 Sistem Uzmanı alımı 2 kat maaşla,
  • 1 Proje Yöneticisi alımı 2 kat maaşla,
  • 1 Yazılım Geliştirme Uzmanı alımı 2 kat maaşla başvurular alınıyor. Başvurularda 1 kat maaş 41 bin 644 TL’dir. Adaylar 2 ile 4 kat olmak üzere 83 bin TL ile 166 bin TL maaşlar verilecektir.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı personel alımı başvuru süreci

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bünyesinde Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı internet adresi üzerinden memur alımına başvurular alınıyor. Adaylar online olarak 13 Eylül 2024’e kadar başvurularını yapabileceklerdir.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı personel alımı kılavuzu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.